Arkadaşlar google chrome kullanıyorum ama son zamanlarda google.com.tr'ye girince ssl hatası alıyorum yeni formatladım pc'yi , chromeyi bir kaç defa kaldırdım kurdum yine olmadı başka tarayıcıda böyle bir sıkıntı yok ama chormede böyle oluyor

zenmate ve vpn'de neti çok ağırlaştırıyorBazıları kabul etmesede youtube engellemesinden sonra ortaya çıktı bu sorun. Sadece google değil drive,google play,youtube,google+ vs vs hemen her google servisinde sorun yaşıyorum mütemadiyen. Muhtemelen engellenen dnslerle bilmem neyle alakası var. hata verdiği zaman zenmate vpn ile sayfayı yeniliyorum açılıyor yani sorun chromeda değil ülkemizde.
diğer tarayıcılarda olmuyor ama sadece chromede veriyor ssl hatasınıağırlaştırıyor tabi ama açmadığı zaman mecbur.
Yandex dns leri girdim umarım bir daha olmazBu olaydan çok çektim özellikle o yasak mevzuları ve filitre olayından sonra çıktı meydana, bir sürü şey denedim olay gene dns ile çözüldü.
İnterneti yavaşlatan filitre mevzusundan sonra çok kullanılan ve yavaş dns sunucularında goole servisleri bu hatayı veriyor çünkü dns sunucusu bir nevi zaman aşımı gibi bir şeye uğruyor. Teknik detaylarını çok bilmiyorum google tarafında var bir şeyler ama daha az kullanılan ve hızlı bir dns servisi bu işi çözüyor.
Şuan yandex dns ile hiç karşılaşmıyorum bu sorunla. Yandex ve benzeri dnsleri deneyin sonuçlarını görelim belki farklı bir şeyler daha çıkar...
Yandex dns leri girdim umarım bir daha olmaz