Google'da Değişim Rüzgarı Devam Ediyor

Akhun Aktosun

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Uzun süredir Google'ın anasayfasında değişiklikler yapılacağı haberi ortada dolanıyordu. Şimdi görüyoruz ki vakit geliyor...

Bu sabah bilgisayarınızda Google'ı açtığınızda bir değişiklik fark ettiniz mi? Google Türkiye değil de, orijinal sayfayı açmayı deneyin bir de. Değişik bir tasarım mı görüyorsunuz yoksa sadece bir Google yazısı ve arama kutusu mu var? Google, bugün itibariyle birçok kullanıcının sayfasını değiştirdi. Google'da oturum açmadan önce birçok kullanıcı, sadece bir Google logosu ve arama kutusu ile karşılaştı. Sonra anlaşıldı ki, Google'da değişim rüzgarları hızlı esmeye başladı.

google1259831813.jpg

Bir ay kadar test aşamasında olan bu yenilik, kısa süre içerisinde tüm kullanıcıları kapsayacak. Google'ın anasayfasında yer alan değişiklikler, Google yöneticilerinin uzun süre beyin fırtınaları yaparak karar vermersi sonucu ortaya çıkıyor. Ani bir hareket yapmayı sevmeyen Google, bakalım bizlere başka ne gibi bir sürprizler hazırlayacak...

:: Sizin anasayfanız değişti mi?

Yazan: Akhun Aktosun
SDN - http://shiftdelete.net

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Bende orjinal sayfasında da hala daha bütün yazılar duruyor. :)

aakgun78

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sayfa geliyor ama hizmetlerin aldığı yazılar spy dediği gibi sonradan saydamdan koyuya kayarak geliyor.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla bende Türkiye sayfasında da bu olay var mouseyi sayfada oynattığında falan yazılar geliyor.

Buraktuna

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Şuan baktım haklısınız değişmiş ŞOK oldum :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Evet değişti. :)

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Pek göze görünür değişik yok doğru yazılar sonradan geliyor

e-k@til

Asistan
Reaksiyon puanı
2
çok güzel bir değişiklik olmuş benim türkçe sayfasında da oldu bu olay.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Sadece yazılar biraz geç geliyor ve bence mahsuru yok :)

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
önce çok sade sonra aynı google :D bence siyah yapsınlar beyaz olan yerleri daha karizmatik olur :D

Deniz Han

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evet aynı durumu bende yaşadım. Gerçekten ilginç bir durum. Google yeniliklerine, her geçen gün bir yenilik ekliyor. Bakalım bu şekilde daha nereye kadar gidecek.. Ben bu sözümü pek olumluyamıyorum. Çünkü; Google duracak gibi değil. :D

ikxan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Komik, olsa ne olur olmasa. Başkası yapsa saçma olurdu zaten. Bence çok saçma bir uygulama

PaRRaZit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu durumun gerekliliğini biri bana anlatabilirmi :D Walla google abimin her yaptığı işe gözüm kapalı güvenirim ama açıkçası ben beğenmedim.İe ye tıkla birde mauseyi oynat :D Bence çok gereksiz bir uygulama şahsi fikrim...

king87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Cursoru sayfaya getirdiginizde goruntu eski haline donmekte, fakat browserun ust kisminda tutarsaniz yeni halinde kalmakta