• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Google wave in patladığı an

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HapS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HapS

Profesör
az önde deneme sürüşü yapıyorduk patladı :D

Bu Google Wave'in ne olduğunu hala kavrayabilmiş değilim.

O dersi kaçırmışım sanırım.

google un facebook a rakip olarak çıkardıgı sosyal platform
ama daha deneme aşamasında kullanabilmek için davetiye gerekli

Davetiye sistemiyle kısıtlı bir kitleye ulaştırıldığını biliyordum ama ne olduğunu bilmiyordum. :)

Facebook'a rakip çıkarmamışlar o zaman. İnsanlara yeni bir düşman çıkarmışlar.

Davetiye sistemiyle kısıtlı bir kitleye ulaştırıldığını biliyordum ama ne olduğunu bilmiyordum. :)

Facebook'a rakip çıkarmamışlar o zaman. İnsanlara yeni bir düşman çıkarmışlar.

aynen öyle ,ama ne yapalım google yapmış bi kere denemeden olmaz:)

kullanıcılar face e yeni alternatif aryor buna bnde dahil :D millet okadar özel hayatını ekliyor face fotograf ailesi falan biraz sacma geliyor bana :D

facebook a rakip değil aslında ne facebook ne myspace ne twitter nede friendfeed hiçbirisi google wave gibi birşey değil google wave grup çalışmalarında kullanılabilecek bir icad bu icad genişletilebilir bir altyapıya sahip eklentileriyle beraber test aşaması bitip beta seviyesine ulaştığında çok daha özelliğe kavuşacaktır şu anda eklentileride az zaten kısaca özetlemek gerekirse arkadaşlarınızla grup halinde veya birebir mesajlaşmak ve dosya paylaşımında kullanılabilir birde karşıdaki kişi mesajı yazarken o an ne yazdığını görebiliyorsunuz gerçek zamanlı