Google Wave Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan o2hrea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
E tabiki bunu birleştirdiğiniz gibi onlarıda yapabilirsiniz :)
Ö.M ile iletişime geçtiği için Penguin'e davetiye gönderilmiştir.
söz konusu konuları açan üyeler aynı konunun olduğunu bilerek reklam amaçlı açtıkları için konuları direk kilitlenme yoluna gidilmiştir, reklam olmayan ve samimi olan arkadaşların konuları birleştirilmiştir tabii ki.

Rapx

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar elimde 59 adet Google wave davetiyesi var isteyen buraya mail adresleri ile beraber yazabilirler...

arthkas

Doçent
Reaksiyon puanı
17
reklama girmezse bende davetiye göndereyim. Maksat millet faydalansın :)

erayyynn

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Artık pek fazla ilgilenemiyorum davetiye isteyenler ö.m. atsın 20+20 40 davetiyem var ;)

hurik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni şeyler keşfetmek güzel olur heleki bizim gibi saatlerce pc başında duranlar için ve p2p hastaları için..bir adet wave davetiyesi de ben alabilirmiyim.?
sarentino@hotmail.com

ilahiyatci

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Allah bilir ya 250 den fazla davetiyem var. ama wave içi su dolu balondan başka bir şey değil. çok aptalca bir mantığı var. status ayarlaması ve isim ayarlaması aynı zorlukta. canınız çekerse isminizi canınız çekerse durumunuzu değiştiriyorsunuz. böyle saçmalık mı olurmuş Allah aşkına. paylaşım mantığı da mail alt yapısı üzerinden. değmez söyleyeyim. bana google ın kendisi davetiye gönderdi. davetiyelerimi diğer maillerime gönderdim. ne oldu peki hiç. wave gerçekten boş bir uğraş. google kendi işine baksın diyesim geliyor ne yalan söyleyim. g talk gibi hayal kırıklığından öte bir şey değil. çin malı taklit ürün kokuyor resmen.

hurik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allah bilir ya 250 den fazla davetiyem var. ama wave içi su dolu balondan başka bir şey değil. çok aptalca bir mantığı var. status ayarlaması ve isim ayarlaması aynı zorlukta. canınız çekerse isminizi canınız çekerse durumunuzu değiştiriyorsunuz. böyle saçmalık mı olurmuş Allah aşkına. paylaşım mantığı da mail alt yapısı üzerinden. değmez söyleyeyim. bana google ın kendisi davetiye gönderdi. davetiyelerimi diğer maillerime gönderdim. ne oldu peki hiç. wave gerçekten boş bir uğraş. google kendi işine baksın diyesim geliyor ne yalan söyleyim. g talk gibi hayal kırıklığından öte bir şey değil. çin malı taklit ürün kokuyor resmen.

arkadaşım bu senin görüşün ne diyelim ama bizi davet etsen bizde kendimiz görsek 250 davetiyen varmış...:drool: ben ubuntu kullanıyorum 9.10 ve bu versiyonla ubuntu one isimli bir paylaşım şekli getirmişler, kullanıyorum, güzel bir şey.. bu wawe heralde ubuntu one'nın gelişmiş halimi olsa gerek.. ikisinide bilenler vardır forumda açıklama gelirse iyi olur..aydınlanırız...:cool:

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
davetiye isteyen var mı ?bu mesajın altına mesaj yazanlara davetiye yollayacam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...