Militarist
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 130
Mail adresinizi yazın.
7 Tane davetiyem var ShiftDelete.Net okuyucularına hediye ediyorum
Mail adreslerinizi özel mesaj yoluyla veya buraya yazarsanız gönderirim.
Not: 500 Mesaj aşağı üyelere göndermiyorum.
Gönderdim.
Konun kitlenir büyük ihtimal benim elimde bir kaç davetiyem var yardımcı olurum
http://forum.shiftdelete.net/site-davetiyeleri/111092-google-wave-davetiye-dagitimi.html
7 Tane davetiyem var ShiftDelete.Net okuyucularına hediye ediyorum
Mail adreslerinizi özel mesaj yoluyla veya buraya yazarsanız gönderirim.
Not: 500 Mesaj aşağı üyelere göndermiyorum.
Konular birleştirilmiştir !
İsterseniz diğer lockerz davetiyesi konuları gibi sizin konunuzu da kilitleyebilirim.Merak ettim 10 tane Lockerz konusu varonlar neden ayrı?
İsterseniz diğer lockerz davetiyesi konuları gibi sizin konunuzu da kilitleyebilirim.
söz konusu konuları açan üyeler aynı konunun olduğunu bilerek reklam amaçlı açtıkları için konuları direk kilitlenme yoluna gidilmiştir, reklam olmayan ve samimi olan arkadaşların konuları birleştirilmiştir tabii ki.E tabiki bunu birleştirdiğiniz gibi onlarıda yapabilirsiniz
Ö.M ile iletişime geçtiği için Penguin'e davetiye gönderilmiştir.
samet_5334@msn.com
Teşekkürler.
Davetiyeler gönderilmiştir..
Allah bilir ya 250 den fazla davetiyem var. ama wave içi su dolu balondan başka bir şey değil. çok aptalca bir mantığı var. status ayarlaması ve isim ayarlaması aynı zorlukta. canınız çekerse isminizi canınız çekerse durumunuzu değiştiriyorsunuz. böyle saçmalık mı olurmuş Allah aşkına. paylaşım mantığı da mail alt yapısı üzerinden. değmez söyleyeyim. bana google ın kendisi davetiye gönderdi. davetiyelerimi diğer maillerime gönderdim. ne oldu peki hiç. wave gerçekten boş bir uğraş. google kendi işine baksın diyesim geliyor ne yalan söyleyim. g talk gibi hayal kırıklığından öte bir şey değil. çin malı taklit ürün kokuyor resmen.