o2hrea
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar genelde shiftdelete forumuna girmem, google reader aracılığı ile rss olarak takip ediyorum. Fakat, wave davetiyesinin geldiği sırada shiftdeleteyi geziyor olmam yüzünden hem sevinci mi paylaşmak hem de shiftdelete dergisine teşekkür etmek için bir kaç platformda ortak olarak dağıtacağım.
Davetiye isteyecekler;
Shiftdelete moderator ve adminleri isterse hemen gönderiyorum.
Geriye kalanlarıda yarın akşam 22:00'da sitede en çok etkinlik gösteren yani bilgili olabileceğini düşündüklerime göndermek istiyorum.
Eğer illa ki istiyorsanız internet bilginiz ve hayatınızda ki yerini açıklayan özel bir mesaj atarsanız, uygun görürsem davetiyenizi hemen yollayabilirim sınırı 5 de tutmuyorum ama kullanacak olanların iki günde wave bırakmasını ve gereksiz yere davetiye öldürülmesini istemiyorum.
Burada ki amacım daha bilgili kişilere dağıtarak wave desteği ve türk kullanıcılarının sayısını arttırmak.
Davetiye gönderilenler:
1-Asilkartal(Frmtr)
2-Romantic(Shiftdelete)
3-NikeSteeL(Shiftdelete)
4-mct2002(Donanımhaber)
5-kaberdey(Shiftdelete)
6-MaviAteş(Shiftdelete)
7-Mekselina(Shiftdelete)
8-tcan(Shiftdelete)
9-OnLT
10-knight
11-c0lin
12-portallica
DAVETİYELER SONA ERMİŞTİR
Davetiye isteyecekler;
Shiftdelete moderator ve adminleri isterse hemen gönderiyorum.
Geriye kalanlarıda yarın akşam 22:00'da sitede en çok etkinlik gösteren yani bilgili olabileceğini düşündüklerime göndermek istiyorum.
Eğer illa ki istiyorsanız internet bilginiz ve hayatınızda ki yerini açıklayan özel bir mesaj atarsanız, uygun görürsem davetiyenizi hemen yollayabilirim sınırı 5 de tutmuyorum ama kullanacak olanların iki günde wave bırakmasını ve gereksiz yere davetiye öldürülmesini istemiyorum.
Burada ki amacım daha bilgili kişilere dağıtarak wave desteği ve türk kullanıcılarının sayısını arttırmak.
Davetiye gönderilenler:
1-Asilkartal(Frmtr)
2-Romantic(Shiftdelete)
3-NikeSteeL(Shiftdelete)
4-mct2002(Donanımhaber)
5-kaberdey(Shiftdelete)
6-MaviAteş(Shiftdelete)
7-Mekselina(Shiftdelete)
8-tcan(Shiftdelete)
9-OnLT
10-knight
11-c0lin