Google Wave Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan o2hrea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

o2hrea

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar genelde shiftdelete forumuna girmem, google reader aracılığı ile rss olarak takip ediyorum. Fakat, wave davetiyesinin geldiği sırada shiftdeleteyi geziyor olmam yüzünden hem sevinci mi paylaşmak hem de shiftdelete dergisine teşekkür etmek için bir kaç platformda ortak olarak dağıtacağım.

Davetiye isteyecekler;
Shiftdelete moderator ve adminleri isterse hemen gönderiyorum.
Geriye kalanlarıda yarın akşam 22:00'da sitede en çok etkinlik gösteren yani bilgili olabileceğini düşündüklerime göndermek istiyorum.
Eğer illa ki istiyorsanız internet bilginiz ve hayatınızda ki yerini açıklayan özel bir mesaj atarsanız, uygun görürsem davetiyenizi hemen yollayabilirim sınırı 5 de tutmuyorum ama kullanacak olanların iki günde wave bırakmasını ve gereksiz yere davetiye öldürülmesini istemiyorum.

Burada ki amacım daha bilgili kişilere dağıtarak wave desteği ve türk kullanıcılarının sayısını arttırmak.

Davetiye gönderilenler:
1-Asilkartal(Frmtr)
2-Romantic(Shiftdelete)
3-NikeSteeL(Shiftdelete)
4-mct2002(Donanımhaber)
5-kaberdey(Shiftdelete)
6-MaviAteş(Shiftdelete)
7-Mekselina(Shiftdelete)
8-tcan(Shiftdelete)
9-OnLT
10-knight
11-c0lin
12-portallica
DAVETİYELER SONA ERMİŞTİR

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
o2hrea özel mesaj olarak bana ulaşırsan sevinirim.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Ben de isteyeyim o zaman. :)

Yöneticiler de beni destekler zaten. :blush:

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Banada gönderirsen başka bir arkadaş göndermişti ama ulaşmadı başka bir mail adresi vereyim ona gönder.

o2hrea

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Banada gönderirsen başka bir arkadaş göndermişti ama ulaşmadı başka bir mail adresi vereyim ona gönder.

size davetiye gönderildiyse iki yada üç hafta içerisinde elinize ulaşacaktır. Biraz ağır dağıtımı yapıyorlar. 1 aydır hergün aradığım için yerli yabancı baya siteyle içli dışlı oldum :biggrin:

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
1 Tanede Ben Alayım Bakalım Deneyelim Bu Wave yi :)
Banada Davetiye Gelirse Hemen Dağıtırım Zaten

Teşekkürler bu arada o2hrea

Dehcik*

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Eğer kaldıysa bende bi denesem şu mereti

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
HapS bana yolladı ama henüz gelmedi :( O kadar uzun sürüyor mu yahu ?

o2hrea

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HapS bana yolladı ama henüz gelmedi :( O kadar uzun sürüyor mu yahu ?

bana tam 1 ay sonra geldi:) 1 eylülde google sitesine mesaj atmıştım. ilk gmail kullanıcılardan birisini olduğumu söylemiştim anca gönderebildiler. Tabi direk davetiye okadar sürmemesi lazım ama çoğu kişi iki üç haftada geldiğini söylüyorlardı.

İlk davetiye mi Romantic adlı moderatörümüze yolladım. Duruma göre 5den fazla gönderebilirim. Bize çıkmaz demeyin şansınızı deneyin :lol:

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
bana tam 1 ay sonra geldi:) 1 eylülde google sitesine mesaj atmıştım. ilk gmail kullanıcılardan birisini olduğumu söylemiştim anca gönderebildiler. Tabi direk davetiye okadar sürmemesi lazım ama çoğu kişi iki üç haftada geldiğini söylüyorlardı.

İlk davetiye mi Romantic adlı moderatörümüze yolladım. Duruma göre 5den fazla gönderebilirim. Bize çıkmaz demeyin şansınızı deneyin :lol:

O kadar uzun sürmesi gerçekten ilginç :) Bakalım ne zaman gelicek benim davetiye :D

Elektron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Ben denedim ama sonuç yok :D

http://forum.shiftdelete.net/intern...wave-davetiye-dagitimi-5-adet.html#post982360

o2hrea

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sıra geçmiş herhalde ama varsa bitanede bana
knightx@shiftdelete.net

arkadaşlar sırayla yapmıyorum

Geriye kalanlarıda yarın akşam 22:00'da sitede en çok etkinlik gösteren yani bilgili olabileceğini düşündüklerime göndermek istiyorum.
Eğer illa ki istiyorsanız internet bilginiz ve hayatınızda ki yerini açıklayan özel bir mesaj atarsanız, uygun görürsem davetiyenizi hemen yollayabilirim sınırı 5 de tutmuyorum ama kullanacak olanların iki günde wave bırakmasını ve gereksiz yere davetiye öldürülmesini istemiyorum.

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
arkadaşlar sırayla yapmıyorum

abi sana söz veremem ki 2 gün sonra bırakmayacam sürekli bakcam diyemem ben internetteki meraklı kişilerdenim yeni açılan bi sisteme ,siteye ,projeye katılabilirim bu 2 günde sürebilir bitmeyedebilir....

c0lin

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bana Gönderirmisin? (: ö.mden yada e-mail istersen veririm

o2hrea

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
NikeSteeL 3.davetiye hakkını kazanmıştır.

Alesstyle

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Davetiye isteyecekler;

Ahahaha :D:D:D ne diyosun hoca sen ya:D:D:D

instructor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
adrefb [at] gmail [nokta] com
adresine de bir davetiye yollayabilir misiniz lütfen.
teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...