Google / Vimeo video indirmek

emrahxlx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Google den ve vimeo dan video indirmek için hangi program lazım ?

emrahxlx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler.. ben bi bakayım :)

palam

Doçent
Reaksiyon puanı
4
ff için videodownloader eklentisi googleden indirir. ama vimeo yu bilmem. hatta adını yeni duydum.

sanırım vimeodan da indirebiliyor bu eklenti.

satasho7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba emrahxlx kardeşim...
sen konuyu açalı 2 yıL olmuş ama bundan sonraki zamanlarda google den bu siteye girenlere yararımız olsun die yazıyorum;
google dan ya da vimeodan ve birçok siteden video indirmek için VideoGet ;) VideoGet - Video İndirici

bu programla youtube dan indiremessen eğer >> save2pc;) (bununla google ve youtubeden indirebilirsin..
save2pc Download - İndir > Gezginler

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Videoget programı işini görür

Aquamenti

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Firefox kullanıyorsan FlashGot'ı öneririm neredeyse video çekemediği site yok.Video DownloadHelper'i de öneririm firefox için.

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
walla benim de bi ara öyle bi sorunum olmuştu. bunu hiçbir şekilde indirmeden hallettim. anlatıyorum:
masaüstüne sağ tık->yeni->metin belgesi adını değiştirmene gerek yok. dosyayı aç. internet tarayıcından videoyu da aç. videonun oralarda biyerlerde embed (siteye eklemek için hazırlanan kod) bulunuyor. ordaki yazıların hepsini kopyala, metin belgesine <html> ve </html> tagları arasına yapıştır. dosya menüsünden farklı kaydeti seç. dosya adının sonuna .html yaz kaydet. masaüstüne oluşan dosyayı internet tarayıcınla aç. videoyu orada göreceksin.

Caqatay.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
firefox downloadhelper eklentiside işini görür

msbysl

Asistan
Reaksiyon puanı
5
İnternet download manager programını ücretsiz kullanmanın imkanı yokmu?30 günlük süre dolmak üzerede.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,136
Arkadaşlar, Ekolhoca'daki videoları indirip cd yapmak istiyorum. Videolar çok, var mıdır kısaca indirmenin yolu? Tek tek girmeyeyim?

küçükerdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
real player var ya arkadaşlar o da indiriyor ben kurmuşum çok da iyi hemen videonun üstüne bir yazı çıkıyor indirebilirsin gibisinden ben öyle indiriyorum işin açığı ne kadar iyi oluyor bilmiyorum ama sonunda işimi görüyor ya