Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba emrahxlx kardeşim...
sen konuyu açalı 2 yıL olmuş ama bundan sonraki zamanlarda google den bu siteye girenlere yararımız olsun die yazıyorum;
google dan ya da vimeodan ve birçok siteden video indirmek için VideoGet VideoGet - Video İndirici
walla benim de bi ara öyle bi sorunum olmuştu. bunu hiçbir şekilde indirmeden hallettim. anlatıyorum:
masaüstüne sağ tık->yeni->metin belgesi adını değiştirmene gerek yok. dosyayı aç. internet tarayıcından videoyu da aç. videonun oralarda biyerlerde embed (siteye eklemek için hazırlanan kod) bulunuyor. ordaki yazıların hepsini kopyala, metin belgesine <html> ve </html> tagları arasına yapıştır. dosya menüsünden farklı kaydeti seç. dosya adının sonuna .html yaz kaydet. masaüstüne oluşan dosyayı internet tarayıcınla aç. videoyu orada göreceksin.
real player var ya arkadaşlar o da indiriyor ben kurmuşum çok da iyi hemen videonun üstüne bir yazı çıkıyor indirebilirsin gibisinden ben öyle indiriyorum işin açığı ne kadar iyi oluyor bilmiyorum ama sonunda işimi görüyor ya