Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok rahat kullanılıyor ve özellikleri de geniş bu gidişte Facebook da geçecek ama hala bir eksiği var aktif üye sayısı çok az yani üyeler Google+ çok az süre kullanıyor.
Valla twitter varken google + a pek ihtiyaç duymuyorum tek hoşuma giden yanı fotograflar özelliği onuda picasadan hallediyorum zaten 2 si entegreli , fAcebook u sosyalleşmek için twitterida çok sedigim kanalları takip etmek için kullanıyorum
Tasarım güzel ama bazı pratik özellikler de kaldırılmış.Örneğin fare imlecini sol çubuktaki gruplar vb. üzerine getirdiğiniz de gruplar açılıyordu istediğinize tıklayıp gidebiliyordunuz.Şimdi ise başka sayfaya gidip orradan grubunuza gidiyorsunuz.
Ana sayfa akışını eskisi gibi tek sıra alt alta görmek istiyorsanız; Ana Sayfa yazısının sağ tarafında simge var ( Tümü yazısından sonra siz de diğer olarak da geçebilir ) tıklayın ''Akış Düzeni'' yazıyor , sağdakini tıklayın eskisi gibi ana sayfayı görün.
İllaki tutcak arama motoru var basit bir düşünce bunu der bana göre özgün google +1 olayı farklı duruo farklı olmasada içerik olark farklı şeyler getirirlerse üyesi artar eminim daha google +1 bilmeyen vardır.