Google Tanrı mı?

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
google'a mı ibadet etcezzzz ya kriterleri neymiş peki ne günah ne sevap mesela hangi sitelere girmek daha sevap

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
putperestlik bu olsa gerek. teknolojik putperestler kendi yaptıkları siteye tapıyor.

ayrıca microsoft şeytansa tanrıdan önce var olması saçma

EzOhİsTaN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yuh artık çok saçma cidden.. :)

ayrıca ben bu yazıya katılmıyorum. googledada istediğim herşeyi bulamadığımda oluyo... saçmalığın daniskası..

tugbagaleri

Profesör
Reaksiyon puanı
47
corpuscallosum dedi ki:
google'a mı ibadet etcezzzz ya kriterleri neymiş peki ne günah ne sevap mesela hangi sitelere girmek daha sevap

Microsoft Download Center dan birşey yuklemek en buyuk gunahlardan.... ve haram olmayıp kullanılırsa gunah olan lar ise aşşagıda sıralanmıştır.....:)

* Windows 95
* Windows 98
* Windows 98 Second Edition
* Windows ME
* Windows 2000
* Windows Server 2003
* Windows XP
* Windows Vista
* Windows Server 2008
* Windows 7 gıbı

snoop_dogy16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
muratcanberber dedi ki:
Adsense lere tıklayınca kesin cenletliksin :D
tugbagaleri dedi ki:
corpuscallosum dedi ki:

tugbagaleri dedi ki:
Microsoft Download Center dan birşey yuklemek en buyuk gunahlardan.... ve haram olmayıp kullanılırsa gunah olan lar ise aşşagıda sıralanmıştır.....:)

* Windows 95
* Windows 98
* Windows 98 Second Edition
* Windows ME
* Windows 2000
* Windows Server 2003
* Windows XP
* Windows Vista
* Windows Server 2008
* Windows 7 gıbı

HAHAHAHAH :D:D:D:D gülmekten kiriliyorum

Saka bir yana ama bir sirketin böyle büyümesi hic iyi bir gelisme degil

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Eeheheheh çok eğlenceli ya google kilisesi ha :D

occuplus

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Google önü alınamaz yükselişine devam ediyor. Mic. yahoo satın alsaydı keşke. Rekabet görelim (online reklam ve arama) Bakıyorum; google'ın yaptığını biz de yaparım diyenlere ama google çoğu zaman 2 -3 adım önde.

kacakci

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yaa bırakın bu işleri allah allah gardaşlar bunları ne yapalım dövelim mi vuralım ne dersiniz yoksa kendi hallerine mi bırakalım

leylak

Doçent
Reaksiyon puanı
4
hayatimda böyle bi sacmalik görmedim allah akil fikir versin!
böyle bi baslik acilmasi bile sacma...

snoop_dogy16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nerde..... öyle birsey olsa ne güzel olur ama hangisini hackliyeceksin adamlin bir sürü datacenteri var afrikaya bile datacenter kurmus adamlar :D

B.I.G

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elektrikten sonra Google geliyor benim için (:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Şeytan microsoft he ov ben şeytanı mı yönetiyorum şimdi Allah'ın nasıl birşey olduğunu bilip ona sorular sorup cevabını mı alıyorum anında hadi(nasıl birşey olduğunu bilmiyorum ama bir kapı kapanınca dua et ibadet et namaz kıl başka kapı açılsın yani)Allah google mi.Yahoo mu peygamber tövbe tövbe Allah'ım sen beni affet ne salak insanlar var bu dünyada geçmişi düşünüp interneti icat eden bilgisayarı icat eden kişiler falan tövbe tövbe ya insan hiç mi düşünmez olayın kökünü şeytan diyo git şimdi ama şu cümleye çok güldüm ya google tanrıysa şeytan microsoft süper komik ya hem saçma hem komik:D

tuvana

Doçent
Reaksiyon puanı
1
şuursuz topluluklar yine bir araya gelmiş olayı matrix olayına çevirmişsiniz onun içinde bu tür benzetmeler olmuştu insanlar inançsızlaştıkça sapıtıyorlar ALLAH akıl fikir versin :mrgreen::mrgreen:googlun fişini çekin bakalım ne olacak arkadaşlarım google la o bilgileri yükleyen zaten aciz bir varlık olan insandır google kurgulayan insandır cahiliyet dönemine dönmeyin o zamanda insanlar yaptıkları putlara taparlardı ne acizlik helvadan yaptıkları puta önce tapar sonra acıktıklarında yerlerdi ne kadar saçma değilmi kendi kurguladıkları goog lun fişini bi çeksinler bakalım ne olacak:mrgreen::mrgreen:

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
saçma sapan işler le uğraşıyo millet vakit bol herhalde olmadı böyle şeylerle uğraşıyolar