Google plus hesap çakışması

qastamonu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkeze merhabalar clash of clans oyununda bikaç defa hesap değiştirdim şimdi ise oyuna girerken hoşgeldiniz yazıyor fakat girdikten biraz sonra 'google plus girişi başarısız! google hesabınız başka bir oyun hesabı ile çakışıyor' uyarısı alıyorum.lütfen yardım edin.

Alcyone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Clash of Clans oynamadım ancak cihazınızda menüden "Google Ayarları"na gelin. "Bağlı Uygulamalar" diye devam edin. Clash of Clans'a vurun ve en alttan "Bağlantıyı kes"in. Kaç defa hesap değiştirdiniz bilmiyorum ama şuan oynayacağınız hesap hariç hepsini silerseniz muhtemelen düzelecektir. Google Ayarları'nda üstten Google hesabını değiştirebilirsiniz. (Birden fazla hesap ile giriş yapılmışsa) Eğer cihazınızdan diğer hesapların hesap izinleri bölümüne erişemiyorsanız bunu web üzerinden giriş yaparak da yapabilirsiniz. Onun içinde buraya tıklayın. Tüm hesaplarınızdaki izinleri kaldırıp oynayacağınız hesapla yeniden izin almak en doğrusu olacaktır. Oyun verileriniz kaybolursa sorumluluk kabul etmiyorum. Facebook'a bağlamayı deneyebilirsiniz eğer desteği varsa.