Google play store

SamsungGalaxy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Abilerim S3 mini Telefonumu Rootladım Açıldı cihazım google playa girdim hesabımı açıcam açıyorum Sunucu ile güvenli bağlantı kurulamıyor uyarısını alıyorum Yeni Hesap Açarkende kullanıcı adı uygun deil diyor lütfen acil yardım edin :(:(:(:(:(:(:(

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Konu dışı olacak ama Neden rootlama ihtiyaç duydun benim cihazim rootlu değil pek ihtiyacım yok Şuan

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cihaz yavaştı kasıyordu saten ro ot suz teleefonlardada olmuş

SamsungGalaxy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kasıyordu cihaz yavaştı o yüzden saten rootsuz cihazlardada olmuş bu sorun ama çözümünü bulamadım

hasanayt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
root explorer den system / etc / host dosyasını sil bağlanır

KaptaPrism

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba Abilerim S3 mini Telefonumu Rootladım Açıldı cihazım google playa girdim hesabımı açıcam açıyorum Sunucu ile güvenli bağlantı kurulamıyor uyarısını alıyorum Yeni Hesap Açarkende kullanıcı adı uygun deil diyor lütfen acil yardım edin :(:(:(:(:(:(:(

Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi /system/etc/ klasrönünü içinde hosts isimli bir dosya var. Onu sil. Aç kapat. Düzelir

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Eğer freedom kullanıyorsan ondanda olabilir yoksada hostu sil

SamsungGalaxy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bi sorun var soylemeyi unuttum root a girince su kodlamasi yok diyor o yüzden hostu silemiyorum

SamsungGalaxy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana Orjinal Stock Rom Bulabilirmisiniz ?? Ben Fazla Anlamıyorum 4.1.2 Jely Been GT18190

hasanayt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
büyük ihtimal rootlu değildir o zaman peki su kodlaması yüklemeyi denedinmi

KaptaPrism

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Güncellemekten bahsediyorsunuz sanırım? SuperSU'yu açıp güncelleyin, normal güncellemeyi seçin.

Hayır kütüphane direk eksik ve ya hatalı.

Eğer recovery varsa supersu'nun sitesinden ve ya xda'dan bir superuser flaşlanabilir zip dosyası bul. Büyük ihtimalle içinde su kütüphanesi de vardır.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Hayır kütüphane direk eksik ve ya hatalı.

Eğer recovery varsa supersu'nun sitesinden ve ya xda'dan bir superuser flaşlanabilir zip dosyası bul. Büyük ihtimalle içinde su kütüphanesi de vardır.

Bir kere yapmıştım recovery'den supersu zip'i flashlamıştım güncellenmiş bir şekilde yüklenmişti, xda'da link vardır.

KaptaPrism

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bir kere yapmıştım recovery'den supersu zip'i flashlamıştım güncellenmiş bir şekilde yüklenmişti, xda'da link vardır.

Evet o ziplerin içine sadece uygulama koymuyorlar. Su kütüphanesi de koyuyorlar. Zaten 300kb gibi bir şey. Aslında bazı recoveryler(üst versiyon ve ya modifiye) recovery'den çıkmadan önce su kütüphanesi için bakıyorlar. Çıkarken su kütüphanesi yoksa "telefonunuz rootlu değildir, rootlamak ister misiniz?" diye soruyorlar. Aslında işe yarar şeyler bunlar.