• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Google Play Store yaz indirimleri başladı

Google önce uygulamaları komple SD karta taşıma olayını çıkarsın, sonra parayla uygulama satsın. Yıllardır bu aptal sistemleri yüzünden hafıza sorunu yaşanıyor cihazlarda, SD kart girişi hiç bir işe yaramıyor android telefonlarda.

Google önce uygulamaları komple SD karta taşıma olayını çıkarsın, sonra parayla uygulama satsın. Yıllardır bu aptal sistemleri yüzünden hafıza sorunu yaşanıyor cihazlarda, SD kart girişi hiç bir işe yaramıyor android telefonlarda.
6.0 ile bu seçenek geldi dostum. Telefon üreticileri bunu bize sunmadıkları için suçlu Google değil yani

6.0 ile bu seçenek geldi dostum. Telefon üreticileri bunu bize sunmadıkları için suçlu Google değil yani

Sanmıyorum. Telefon üreticilerinin ne kârı olacak ki bunu sunmamakla. Tamam root atılıp yapma olayı var ama bence yine suç Google'da.

Sanmıyorum. Telefon üreticilerinin ne kârı olacak ki bunu sunmamakla. Tamam root atılıp yapma olayı var ama bence yine suç Google'da.
Telefon üreticilerinin tabikide kari olucak. Sd kart yuvasının telefonun içine gömülü gelmesi lazım. Sebebi ise sd kart ile tel. hafızasının, tek bir çatı altına birleşmesi durumundan sonra olası bir şekilde sim kart çıkartılırken sd kartın telefonda kalması gerekmektedir. Bunun sebebi ise birleştirilmiş hafızanın birden ayrılması sonucu oluşabilecek hataları sıfıra indirmektedir. Yani uzun lafın kısası Google diyo ki '' Kardeş ben böyle bir imkan tanıyorum size. Ama yapacaksınızda böyle yapın. Milleti oluşabilecek sorunlardanda muaf tutmak için böyle bir yolu izleyin'' Ama bu durum üreticilerinin işine gelmiyor.

silindi (4284542)

Son düzenleme:
Amma çok seviliyor şu FF serisi. Hazır indirimdeyken alsam mı ne?