Google play sorunu

allahinbelasi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eylül ayında Galaxy Note 8.0 tablet aldım. Bir ay sonra tablette google playe girdiğimde daha sayfa görünmeden kapandı. Forumlardan okuduğuma göre tek çare tableti sıfırlamakmış. 5 gün önce tableti sıfırladım. Ama bi kaç gün sonra aynı sorun çıktı. Bi daha format attım. Önce bi düzeldi ama yine zıvanasan çıktı. Tableti tekrar sıfırlamak istemiyorum çünkü saatlerce yüklediğim ve günlerce kastığım oyunlarda silinecek. Lütfen yardımcı olun ben bu !@:#^/@#&%&◇ google playi nasıl düzelte bilirim?

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Ayarlar > Uygulamalar > Google Play Store ve Google Play Hizmetleri'ne girip zorla durdurun sonra da verileri temizleyin.

melodileriyakar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bi google hesabı daha açın, kendi hesabınızı silmeyin, hesaplar arası geçiş yaparak ikinci hesapla mağazayı açın, düzelince tekrar kendi hesabınızla devam edebilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba ben çakma kore malı s4 aldım google playı açmak istedim normalde gmail adresi girip kayıt olmam gerekırken gogleplay direk açıldı sanırım yabancı bir uygulama normal google play yukledim olmadı bu sorunu nasıl hallederim