Google Play Oyun Alımı

clapton

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler arkadaşlar, bi sorum olacak... oyunu satın alıp yükledikten sonra google cüzdandan ürünü aldığım kredi kartını kaldırırsam oyun bundan etkilenir mi?

Bu kartı Cüzdan hesabınızdan kaldırmak istediğinizden emin misiniz? Bu kart artık çevrimiçi ortamda veya cihazınızda kullanılamayacaktır.
Bu kredi kartı kaldırıldığında aşağıdaki siparişler bundan etkilenecektir:
bla bla bla

şeklinde uyarı alıyorum? sizce bir sorun olur mu?

keskin rüzgar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İyi günler arkadaşlar, bi sorum olacak... oyunu satın alıp yükledikten sonra google cüzdandan ürünü aldığım kredi kartını kaldırırsam oyun bundan etkilenir mi?

Bu kartı Cüzdan hesabınızdan kaldırmak istediğinizden emin misiniz? Bu kart artık çevrimiçi ortamda veya cihazınızda kullanılamayacaktır.
Bu kredi kartı kaldırıldığında aşağıdaki siparişler bundan etkilenecektir:
bla bla bla

şeklinde uyarı alıyorum? sizce bir sorun olur mu?
Eğer önceki yüklediğin uygulamanın taksiti vya ödemesi bittiyse sorun olacağını sanmıyorum :-) iyi çalışmalar

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
hayır bir sorun olmaz. ben de zaman zaman apple store 'a kartımı ekleyip satın aldıktan sonra tekrar kaldırıyorum.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[MENTION=344130]clapton[/MENTION], sorun olmaz :) Sadece oyunun içindeyken pack'ler olabiliyor bazen. Mesela elmas. Para ile elmas alırsın 8 lira verirsin 150 elmas alırsın oyun içinde kullanırsın. Bundan bahsediyor :) Bunlardan almak istemiyorsan kaldırabilirsin kredi kartını :)

clapton

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevaplarınız için teker teker teşekkür ederim :laugh: [MENTION=272847]lordarcual[/MENTION] [MENTION=19949]NecronomicoN[/MENTION] [MENTION=355828]keskin rüzgar[/MENTION]