Google Play Gift Card Hakkında [ Tartışalım ]

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Arkadaşlar biliyorsunuz ki Google Play den alışveriş yapmak için kredi kartı veya hediye Kart gerekiyor. Bazı insanlarda kredi kartı yok veya internete açık olmadığı için alışveriş yapamıyorlar. Bu durumda hediye kartlar devreye giriyor. Birçok ülkede Google Play Gift kartları satılıyor fakat bizim ülkemizde yok. Peki neden ülkemizde gift card yok? Eğer bizim ülkemizde Android cihaz satılıyor ise Google Play Gift Card da satılması gerekmez mi? Benim kredi kartım yok ve dayımın kredi kartını kullanıyorum mecburen. O da her şeye izin vermiyor. Ben de mecbur bazı pahalı programları crackli kullanıyorum. Halbuki gift card lar ülkemizde satılsa crackli kullanmam. Eğer ülkemize Gift card lar gelirse crackli uygulama kullananların %50 si hediye Kart alıp kullanır. Apple ülkemizde Itunes hediye kartları satılıyor ve kullanımı çok kolay. Apple da bu ayrıcalık varken biz Android kullananlar neden bundan faydalanamiyoruz?

syktv

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Google Play Store Türkiye açılınca o da gelir.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Konu İlgi çekmedi galiba.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Arkadaşlar biliyorsunuz ki Google Play den alışveriş yapmak için kredi kartı veya hediye Kart gerekiyor. Bazı insanlarda kredi kartı yok veya internete açık olmadığı için alışveriş yapamıyorlar. Bu durumda hediye kartlar devreye giriyor. Birçok ülkede Google Play Gift kartları satılıyor fakat bizim ülkemizde yok. Peki neden ülkemizde gift card yok? Eğer bizim ülkemizde Android cihaz satılıyor ise Google Play Gift Card da satılması gerekmez mi? Benim kredi kartım yok ve dayımın kredi kartını kullanıyorum mecburen. O da her şeye izin vermiyor. Ben de mecbur bazı pahalı programları crackli kullanıyorum. Halbuki gift card lar ülkemizde satılsa crackli kullanmam. Eğer ülkemize Gift card lar gelirse crackli uygulama kullananların %50 si hediye Kart alıp kullanır. Apple ülkemizde Itunes hediye kartları satılıyor ve kullanımı çok kolay. Apple da bu ayrıcalık varken biz Android kullananlar neden bundan faydalanamiyoruz?
Paybyme veya İninal kart al kullan bunlar ücretsiz ve önödemeli kartlardır.18 yaş zorunluluğu yoktur.Ben google play için paybyme kullanıyorum.
Paybyme ücretsiz bir karttır.Sitesinden sipariş verebilirsin.Sadece belirli yerlerden alışveriş yapabiliyorsun.Steam,Origin,Humble Bundle,Google Play,Appstore,Samsung apps vs gibi sitesinde yazıyor zaten.Visa electron bir karttır.
card.payby.me
İninal de ücretsizdir fakat İninal ilk defa alacaksan Migrostan veya PTT şubelerinden alabilirsin.Yalnız ilk defada 30 lira ücret vermen gerekiyor bu kart için 25 lira bakiye 5 lira kart ücreti ve kart her ay 1 lira kesiyor.Eğer bakiye varsa tabii.Bu bir MasterCard'dır ve Mastercard logosu gördüğün her yerde alışveriş yapabiliyorsun.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Paybyme veya İninal kart al kullan bunlar ücretsiz ve önödemeli kartlardır.18 yaş zorunluluğu yoktur.Ben google play için paybyme kullanıyorum.
Paybyme ücretsiz bir karttır.Sitesinden sipariş verebilirsin.Sadece belirli yerlerden alışveriş yapabiliyorsun.Steam,Origin,Humble Bundle,Google Play,Appstore,Samsung apps vs gibi sitesinde yazıyor zaten.Visa electron bir karttır.
card.payby.me
İninal de ücretsizdir fakat İninal ilk defa alacaksan Migrostan veya PTT şubelerinden alabilirsin.Yalnız ilk defada 30 lira ücret vermen bu kart için 25 lira bakiye 5 lira kart ücreti ve kart her ay 1 lira kesiyor.Eğer bakiye varsa tabii.Bu bir MasterCard'dır ve Mastercard logosu gördüğün her yerde alışveriş yapabiliyorsun.

Biliyorum, anlatmaya gerek yoktu :)
Burada play kart a dikkat çekmek istedim. Neden gidip teknosa dan Itunes gift card gibi alamıyoruz play kartları. Kullanımı gerçekten çok kolay.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
aynı yola çıkıyor yapacan tek şey atmden para yüklemek

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Biliyorum, anlatmaya gerek yoktu :)
Burada play kart a dikkat çekmek istedim. Neden gidip teknosa dan Itunes gift card gibi alamıyoruz play kartları. Kullanımı gerçekten çok kolay.
Kardeş google türkiyeye vergi ödemediği için getirmiyorlar olabilir sonuçta para googleye gidiyor aldığın karttaki.Mesela avrup ülkelerinde google chrome'nin bile reklamı oluyor ama türkiyede hiç google'nin reklamı yok mesela en son windows 8 reklamları çıktı tvlerde windows vergisini ödediği için türkiyeye.

marancı

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu kartların ülkemizde de olması lazım. Hatta Google ın diğer servisleri de olmalı.

mseyitsahin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu özellik türkiyede olsa gerçekten kırık program kullananlarda azalma olur orjinal için 3-5 lirayı göze alırlar bende dahil.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bildiğim kadarıyla bazı oyunlarda yüksek puan falan yapınca veriyor.

avcitalip

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
card.payby.me
İninal de ücretsizdir fakat İninal ilk defa alacaksan Migrostan veya PTT şubelerinden alabilirsin.Yalnız ilk defada 30 lira ücret vermen gerekiyor bu kart için 25 lira bakiye 5 lira kart ücreti ve kart her ay 1 lira kesiyor.Eğer bakiye varsa tabii.Bu bir MasterCard'dır ve Mastercard logosu gördüğün her yerde alışveriş yapabiliyorsun.

bende paybyme var Bu Kredi Kartı Kabul Edilmedi.Tüm Bilgilerin doğru olduğundan emin olun falan yazıyor acaba siz nasıl kullanıyorsunuz ? :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
appnana adlı bir android programda istediği appları indirerek yada videoları izleyerek reklam almış oluyorsunuz bu sayede puan kazandırıyo 160.000 puana 10 dolarlık google play gift card veriyo ama bir sene felan sürer alabilmen

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
appnana adlı bir android programda istediği appları indirerek yada videoları izleyerek reklam almış oluyorsunuz bu sayede puan kazandırıyo 160.000 puana 10 dolarlık google play gift card veriyo ama bir sene felan sürer alabilmen
surmez dostum senin kodunu 5 kişi girdikten sonra bir sürü kod girebiliyorsun google a yaz yüzlerce kod bulursun ki her biri 2500 nana veriyor

benim kodumda e4152664

tripod44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende paybyme var Bu Kredi Kartı Kabul Edilmedi.Tüm Bilgilerin doğru olduğundan emin olun falan yazıyor acaba siz nasıl kullanıyorsunuz ? :)

Dostum bende cok denedim yapamadım kart isini . Kopazar satmaya başlamış ordan aldım atmden yatırıp

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben nt de gördüm ama teknosalarda var mı arkadaşlar? teknosaya gittiğinde bakan gözüne çarpan oldu mu?

horus702

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
www.Epin.com.tr 'de baya uygun fiyatları. Artık ekmek gibi satılıyor. Birçok platformda da kampanya oluyor. Yakalayıp almak olay, bence.