Google PLAY"e app ve a-kitap ekleme...

hun2028

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar merhaba,

google play"e üye oldum ve yillik aidati 25$ ödedim fakat elimdeki kendi yazdigim app ve e-kitaplari nasil google play"de yayinlayabilirim?

Simdiden cevaplariniz icin tesekkürler...

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Hiç bilmiyorum ama iletişime geçilecek bir yer veya kendi programlarınızı görebileceğiniz bir bölüm olması gerekir herhalde ?

SENATÖR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar merhaba,

google play"e üye oldum ve yillik aidati 25$ ödedim fakat elimdeki kendi yazdigim app ve e-kitaplari nasil google play"de yayinlayabilirim?

Simdiden cevaplariniz icin tesekkürler...

Ağa bu 25 $ herkez veriyomu Ya acayip aklıma takıldı ne parası bu 25 $ ??

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ağa bu 25 $ herkez veriyomu Ya acayip aklıma takıldı ne parası bu 25 $ ??

Geliştirici kaydı. Markette uygulama yayınlayabilmek için geliştirici kaydınız olmalı. Google için 25 dolarmış arkadaşın yazdığına göre. Apple için de yanlış hatırlamıyorsam senelik 100 dolardı.

Soruyu soran arkadaşa gelince sanırım geliştirici kaydı olan hesabınız açık iken şu adrese gitmeniz lazım sanırım. Yayınlanması için de belli bir süre gerekiyormuş. Neden anında çıkmadı demeyin boşuna.

https://play.google.com/apps/publish/

hun2028

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bLaCkSouL cok tesekkür ederim, dogru 25$ üyelikten sonra bu linke sadece APK dosya türü ekliyebiliyorsun. Ama benim henüz bu konuda bir hazirligim yok yani daha nasil APP hazirlanir bilmiyorum ama bu konudada önerilenizi beklerim.

Kisaca pdf dosya türü olan e-kitaplarimi ekliyemiyorum :(

bu arada PDF dosyasini APK yapacak bir uygulama varmi acaba?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:unsure:hocam apk yapmanıza grek yok benım pdf ve epub yukluyosunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
25$ gerek yok ben 4 kitap yayımladım zaten satılan kitaplara bkarsanız kalitesi çok düşük az sayfa sayısı var ama satılıyor kaliteli bir kitap yayımlarsanız çık para kaznırsınız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hocam, bu kitap yayınlama hakkında detaylı bilgi verirseniz sevinirim. Elimde kendi kitabımın pdf si var nasıl bir yol izlemeliyim ?