Google Pixel

Reaksiyon puanı
227
Google telefon üretmiş bilişim ile ilgisi olan biri olarak Google telefon yakışır diyorum.

Google Pixel için düşünceleriniz neler?
Tasarım pek iyi değil. İphone 8 iyi bişey yapamazsa Google iyi bir seçenek.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Google telefon üretmiş bilişim ile ilgisi olan biri olarak Google telefon yakışır diyorum.

3 bin tl hemde resmi garanti yok tasarım önden çerçeve Cumhuriyeti hiçbir türlü almak mantıklı gelmiyor bana.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Çerçeve cumhuriyeti
Tasarım 0
İdda edildiği gibi kamerası en iyisi değil
Ses performansına bakmak lazım
İyi bir seçenek değil

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Açıkçası o paraya Samsung veya Apple alır premium his yakalarım.

_JoKeR_ınC

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Bence Google Pixel çok gereksiz bir telefon gibime geliyor.Abi sanki 300-400 TL'lik unutulmuş telefonlara benzediğini düşünüyorum.Tabi bu benim kendi fikrim,belki sizin fikirleriniz bu yönde değildir ama,3000 TL param olsa şuanda,gidipte kolay kolay kimsenin Google Pixel alabileceğini düşünmüyorum yani,o segmentte daha çok alabileceği ürün varken.Galaxy S7 Edge olsun,Galaxy S7 olsun,iPhone 7 olsun,ve daha birçok telefon.Yani iPhone 5s bile bu telefondan en azından görüntü bakımından daha güzel bir sonuç veriyor.

Reaksiyon puanı
227
İphone 8 bekleme kararı aldım. Yeni tasarım gelecek onu beklemem en mantıklısı gibi duruyor.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bakarımda İphone önceden kullandığından rahat ettim baya suya dayanırlıkta önemli.
S7 IP68(1.5 metrede 30 dk kalma) ile iPhone7den daha üstün bir suya dayanıklılık sağlıyor zaten iPhone 7 IP 67(1 metrede 30 dk kalma)
S8 yine suya dayanıklılık sağlayacaktır

Reaksiyon puanı
227
S7 IP68(1.5 metrede 30 dk kalma) ile iPhone7den daha üstün bir suya dayanıklılık sağlıyor zaten iPhone 7 IP 67(1 metrede 30 dk kalma)
S8 yine suya dayanıklılık sağlayacaktır
Zaten İphone 7 beğenmedim diye bekliyorum. Tasarım aynı 5000 Tl kamera çıkıntısı. Uzak olsun.

Reaksiyon puanı
227
S8 yüzde 91 ekran kasa oranı ile gelsin siz onu alın onu
Veya yeni note'u efsane gelecek gibi
Yeni çıkanları almak daha iyi almışken son çıkan ürün olsun. Şuan İphone 5s var elimde. Samsung'ları İnceliyorum şuan.

Samsung patlama sorunlarıda beni soğuttu açıkçası. En iyi Markaların hepsinde bi'şey var bu sene. Ne alacağımızı şaştık.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yeni çıkanları almak daha iyi almışken son çıkan ürün olsun. Şuan İphone 5s var elimde. Samsung'ları İnceliyorum şuan.

Samsung patlama sorunlarıda beni soğuttu açıkçası. En iyi Markaların hepsinde bi'şey var bu sene. Ne alacağımızı şaştık.
Note 7 patlamıyordu. alev alıyordu.
Ayrıca samsungun son zamanda çıkardığı alev alan böyle sorunu olan tek telefon Note 7
S7 S7 edge Note 4-5 ve S6 ailesinde bu sorunlar yok

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708

Tasarım tabiri caizse sabun gibi malzemesine de g5 tarzında diyorlar , kamerası en iyilerden diğer detaylar için incelemesini izleyebilirsiniz. Google Pixel inceleme - ShiftDelete.Net

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Bu telefonun ederi 3000 TL Değil inceleme videoları izledim o sanal tuşlar ve sanal tuşların ekrandaki kapladığı alan parmak izi okuyucunun arka kısım da olması çok berbat. Apple sreiyi bozmayıp seneye 8 değil 7S çıkaracaktır.

Reaksiyon puanı
227
Bu telefonun ederi 3000 TL Değil inceleme videoları izledim o sanal tuşlar ve sanal tuşların ekrandaki kapladığı alan parmak izi okuyucunun arka kısım da olması çok berbat. Apple sreiyi bozmayıp seneye 8 değil 7S çıkaracaktır.
Yani tasarı gelsinde. Adı önemsiz.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Görmemle soğumam bir oldu.:D