Haber Google, Pixel 9 ile yepyeni bir özellik sunuyor!

Ahmet Alışık

SDN
SDN
Katılım
24 Haziran 2024
Mesajlar
320
Reaksiyon puanı
34
Puanları
28
Yaş
24
Konum
Shiftdelete Net
Techinside İçerik Linki: LİNK

1722253867664.png

Son günlerde Google Pixel 9 hakkında pek çok sızıntı yaşanıyor. Son olarak, cihazın yeni bir reklamı sızdırıldı. Bu reklam, yeni bir özelliği gözler önüne seriyor: ‘Beni Ekle’. Bu özellik sayesinde, çekilirken kadrajda bulunmadığınız herhangi bir grup fotoğrafında yer alabiliyorsunuz.

Android Headlines tarafından OnLeaks aracılığıyla paylaşılan ve YouTube’dan kaldırılan reklamda, Pixel 9 ile iki arkadaşının bir minibüsün önünde fotoğrafını çeken bir kişi görülüyor. Fotoğrafı çektikten sonra, fotoğrafçının yer değiştirip minibüsün önünde arkadaşlarıyla birlikte poz vermesi gösteriliyor. Ancak Pixel 9’un ekranında, arkadaşlarının hayalet gibi görüntüsü fotoğrafçının yanında beliriyor. Arkadaşı fotoğrafı çekiyor ve bir anda fotoğrafçının, arkadaşlarıyla birlikte fotoğrafta olduğu görülüyor.

Reklamdaki kullanıcı arayüzüne bakılırsa, Google Pixel 9 aynı arka plana sahip iki görüntüyü birleştirerek fotoğrafta olmayan veya fotoğrafı çekmeye gönüllü olan birini grup fotoğrafına eklemenizi sağlıyor.

Bu oldukça etkileyici bir özellik ve Google’ın Pixel 9’u 13 Ağustos’ta tanıtmasıyla birlikte bu özelliği görmek için sabırsızlanıyoruz. Diğer özellikler arasında Google’ın Gemini asistanı ve ekran görüntülerinizi aramanıza yardımcı olan ‘Pixel Screenshots’ yer alıyor. Ayrıca, başka bir sızdırılan reklam, Magic Editör'ün bir yükseltmesini gösteriyor; bu özellik, bir komutla fotoğrafın arka planını değiştirmenize olanak tanıyor.

1722253958881.png

‘Beni Ekle’, Google’ın Pixel ve Fotoğraflar kullanıcıları için sunduğu birçok diğer araç gibi, gerçek ile sanal arasındaki çizgiyi bir kez daha bulanıklaştırıyor. Geçen yıl şirket, Magic Eraser’ı tanıttı; bu özellik, fotoğraftan birini anında çıkarmanızı sağlıyordu. Ayrıca, son zamanlarda Best Take adlı bir özellik de sunuldu; bu özellik, gözleri kapalı olan bir kişinin yüzünü, son çekimlerden biriyle değiştirebilmenizi sağlıyor.

Google’ın bu yenilikçi özellikleri, kullanıcı deneyimini daha da geliştirmeyi amaçlıyor ve Pixel 9 ile birlikte gelen ‘Beni Ekle’ özelliği, bu doğrultuda atılmış önemli bir adım olarak karşımıza çıkıyor.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!
 
Üst