Google, Pixel 2 ile iPhone'lara taş attı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ilkers
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reaksiyon puanı
10,315
XL modeli bayağı pahalıymış. 849 $'ın Türkiyeye girişi sanırım takriben 4 bin-4.500 bandında olabilir. Ki, bu da çok zor görünüyor. Telefona söylenecek söz yok da, fiyat gerçekten fazla. Türkiyeye gelirse mutlaka seveni, alacak olanı çıkar da fazla bir satış olacağını pek zannetmem.

M

Murat Burç

SDN Okuru
XL modeli bayağı pahalıymış. 849 $'ın Türkiyeye girişi sanırım takriben 4 bin-4.500 bandında olabilir. Ki, bu da çok zor görünüyor. Telefona söylenecek söz yok da, fiyat gerçekten fazla. Türkiyeye gelirse mutlaka seveni, alacak olanı çıkar da fazla bir satış olacağını pek zannetmem.
Gelme ihtimali 0
Çünkü Türkiye E-sim desteklemiyor.
Türkiye'nin eksiği değiller E-sim çok nadir kullanılıyor.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
7 yıl boyunca Nexus kullanmıştım. Tr ye gelirse net parayı kıyar alırım :D
Ama yıllar öncesinin sağlamlığı ve kalitesi gibi olur mu orası biraz tartışmaya açık. Çünkü o Nexusu 7 yılda bir kez servise verdiğimi hatırlamıyorum

M

Murat Burç

SDN Okuru
7 yıl boyunca Nexus kullanmıştım. Tr ye gelirse net parayı kıyar alırım :D
Ama yıllar öncesinin sağlamlığı ve kalitesi gibi olur mu orası biraz tartışmaya açık. Çünkü o Nexusu 7 yılda bir kez servise verdiğimi hatırlamıyorum
O Nexusu Samsung üretti ama şaka bir yana bu nexusuda HTC üretti.
Google'dan hayır gelmez iPhone X al daha iyi
--- Gönderi Güncellendi ---
Zaten cihaz sim kart girişi bulundurmuyor gelse de bir işe yaramaz

Reaksiyon puanı
10,315
Zaten cihaz sim kart girişi bulundurmuyor gelse de bir işe yaramaz

İyi de Muratcım bütün Iph.8 plus modelinin hepsi mi simkartsız olarak üretilmiştir. Benim bildiğim bu sadece bu teknolojiyi destekleyen ABD ve çok az sayıdaki bazı ülkeler için geçerli değil midir? Mesela Türkiyeye gelecek olan modelini bu ülkede işe yaramayacağını bile bile gönderir mi adamlar?

M

Murat Burç

SDN Okuru
İyi de Muratcım bütün Iph.8 plus modelinin hepsi mi simkartsız olarak üretilmiştir. Benim bildiğim bu sadece bu teknolojiyi destekleyen ABD ve çok az sayıdaki bazı ülkeler için geçerli değil midir? Mesela Türkiyeye gelecek olan modelini bu ülkede işe yaramayacağını bile bile gönderir mi adamlar?
iPhone 8 Plus ve diğer yeni iPhonelar normal sim kart girişi
Google'ın garabet telefonları pixel 2 ve pixel 2 XL E-sim kullanıyor ve bir çok ülke bu teknolojiye destek vermiyor çok çok operatör
Mesela Gear S3 LTE ve Apple Watch 3 LTE o yüzden ülkemize gelmedi

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
O Nexusu Samsung üretti ama şaka bir yana bu nexusuda HTC üretti.
''yıllar öncesinin sağlamlığı ve kalitesi gibi olur mu orası biraz tartışmaya açık'' İşte tamda Htc Samsung çelişkisi benim kafamdada var.
Ama nasıl desem yıllar önce Samsungun yaptığı telefonların kalitesi ortadaydı. Ona rağmen Google İşbirliği ile böyle sağlam bir telefon çıkarması Googlenin ipleri elinde tutması gibi bişeydir diye yorumluyorum. Htc nın malzeme kalitesini herkes övüyor ama ben beğenmiyorum. M8 m9 oradan ikiye ayrılıyordu zamanında. Bakalım bu Pixel 2 Xl piyasada dolansın bir 2 3 ay sonuca göre ayarlarız bişeyler.
Bu sim kart muhabbeti ne oluyor ? Fazla bilgim yok

M

Murat Burç

SDN Okuru
''yıllar öncesinin sağlamlığı ve kalitesi gibi olur mu orası biraz tartışmaya açık'' İşte tamda Htc Samsung çelişkisi benim kafamdada var.
Ama nasıl desem yıllar önce Samsungun yaptığı telefonların kalitesi ortadaydı. Ona rağmen Google İşbirliği ile böyle sağlam bir telefon çıkarması Googlenin ipleri elinde tutması gibi bişeydir diye yorumluyorum. Htc nın malzeme kalitesini herkes övüyor ama ben beğenmiyorum. M8 m9 oradan ikiye ayrılıyordu zamanında. Bakalım bu Pixel 2 Xl piyasada dolansın bir 2 3 ay sonuca göre ayarlarız bişeyler.
Bu sim kart muhabbeti ne oluyor ? Fazla bilgim yok
Sim kart girişi yok. Yok yani gear S3 LTE Apple watch LTE gibi sim kart girişi yok

Sx105rRomules

Profesör
Reaksiyon puanı
177
eskiden nexus serisi de ucuzdu pixel 1 dahil ama pixel 2 de neden s how'a dönüştürdüler ücreti anlamış değilim

Unknown User

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,238
0:47-0:52

pixel 2nin (aslında sadece reklamının) beğendiğim tek yanı bu diyebilirim :D

teknikercnyt

Profesör
Reaksiyon puanı
250
Fiyat ve ulkede desteginin olmamasi bakimindan cikmamis varsay.

Reaksiyon puanı
10,315
Google telefonu Nano-SIM ve e-SIM kart ile uyumlu ve bu sayede hücresel bağlantı doğrulaması cihazın içine gömülü SIM ile yapılabiliyor. Apple telefonu ise sadece Nano-SIM uyumlu.

Mobil haberdeki incelemede böyle bir ifade kullanılmış Murat, yani sadece e-SIM değil, Nano-SIM kartının da var olduğunu söylüyor. İkinizden hangisi yanlış? :) Ya da doğru? :D