Google Pay banka kartlarımı kabul etmiyor

[т]σятυє

Asistan
Reaksiyon puanı
262
Ana hesabıma bir türlü banka kartımı ekleyemiyorum. Farklı farklı kartlar da denedim yok hiçbirini kabul etmedi, geçersiz ödeme yöntemi diyor ve çözemiyorum. Aynı durumu yaşayan var mı acaba? Play Store'dan bir uygulama almak istiyorum ve bu bana sıkıntı çıkartıyor, alamıyorum.

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Ana hesabıma bir türlü banka kartımı ekleyemiyorum. Farklı farklı kartlar da denedim yok hiçbirini kabul etmedi, geçersiz ödeme yöntemi diyor ve çözemiyorum. Aynı durumu yaşayan var mı acaba? Play Store'dan bir uygulama almak istiyorum ve bu bana sıkıntı çıkartıyor, alamıyorum.
Bende de öyle bi sorun çıkarmıştı çözümünü bulamadım.. key satın almak zorunda kaldım

[т]σятυє

Asistan
Reaksiyon puanı
262
Kartlarda bakiye var öyle değil mi? Cihaz rootlu ise Google Pay kullanmaya izin vermiyor bilginiz olsun.

Hayır bakiye yok. Evet cihaz root'lu. Fakat şöyle bir durum var hocam;
Farklı bir Google hesabında, bakiyesiz ve root'lu cihazda kartı kabul ediyor ve bu arada, sorun çıkartan Google hesabıma ait Cloud borcu var, bu yüzden olabilir mi sorun?

Reaksiyon puanı
3,029
Hayır bakiye yok. Evet cihaz root'lu. Fakat şöyle bir durum var hocam;
Farklı bir Google hesabında, bakiyesiz ve root'lu cihazda kartı kabul ediyor ve bu arada, sorun çıkartan Google hesabıma ait Cloud borcu var, bu yüzden olabilir mi sorun?

Hayır benim de bir dönem AdWords borcum vardı yine de ödeme yapabiliyordum. Magisk mi kullanıyorsunuz root için? Ayrıca kartta bakiye yoksa kart doğrulanamaz, içinde en az 2TL bulunmalı.

[т]σятυє

Asistan
Reaksiyon puanı
262
Hayır benim de bir dönem AdWords borcum vardı yine de ödeme yapabiliyordum. Magisk mi kullanıyorsunuz root için?

Evet Magisk kullanıyorum. Magisk Hide'a ekledim ama hala root erişimini algılıyor ve mobil ödeme ile yapmaya çalışıyorum, root algılandığından onu da kabul etmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca kartta bakiye yoksa kart doğrulanamaz, içinde en az 2TL bulunmalı.

Hayır diğer Google hesabıma kart tanımlandı ama ve bakiye yok.

Reaksiyon puanı
3,029
Evet Magisk kullanıyorum. Magisk Hide'a ekledim ama hala root erişimini algılıyor ve mobil ödeme ile yapmaya çalışıyorum, root algılandığından onu da kabul etmiyor.

Hayır diğer Google hesabıma kart tanımlandı ama ve bakiye yok.
Magisk'in ana sayfasında safetynet testi olacak onu yap, o testteki iki değer yeşil olmazsa Google Pay çalışmaz. Magisk Hide'a çözüm buldular, ayarlarda Magisk'i farklı bir adla yeniden paketle gibi bir seçenek olması lazım oradan başka bir ad belirle. Ben bu şekilde aşmıştım durumu.

Bildiğim kadarıyla 2TL bakiye olmadan yeni kart eklenmiyor, Google sizden 2TL'yi alıp anında iade ediyor.

[т]σятυє

Asistan
Reaksiyon puanı
262
Magisk'in ana sayfasında safetynet testi olacak onu yap, o testteki iki değer yeşil olmazsa Google Pay çalışmaz. Magisk Hide'a çözüm buldular, ayarlarda Magisk'i farklı bir adla yeniden paketle gibi bir seçenek olması lazım oradan başka bir ad belirle. Ben bu şekilde aşmıştım durumu.

Bildiğim kadarıyla 2TL bakiye olmadan yeni kart eklenmiyor, Google sizden 2TL'yi alıp anında iade ediyor.

Hocam o 2 değer de kırmızı. Uygulamanın adını yeniden paketleyip değiştirdim. O 2 değerin yeşil olması için ne yapmam lazım acaba?

Reaksiyon puanı
3,029
Öncelikle magisk'in güncel olduğundan emin ol. İlk fotoda gördüğün gibi ikisi de yeşil bende bir sıkıntı yok. Magisk Hide üzerinden Google Play servislerini tikle, üçüncü fotodaki yerden magisk'in adını değiştir 1-2dk geçtikten sonra ana ekranda seçtiğin isimle yeniden yüklenmiş olacak. Magisk mutlaka güncel olsun.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-06-18-00-21-54-697_com.topjohnwu.magisk.png
    Screenshot_2020-06-18-00-21-54-697_com.topjohnwu.magisk.png
    90.9 KB · Görüntüleme: 150
  • Screenshot_2020-06-18-00-22-59-202_com.topjohnwu.magisk.jpg
    Screenshot_2020-06-18-00-22-59-202_com.topjohnwu.magisk.jpg
    49.9 KB · Görüntüleme: 260
  • Screenshot_2020-06-18-00-22-01-483_com.topjohnwu.magisk.jpg
    Screenshot_2020-06-18-00-22-01-483_com.topjohnwu.magisk.jpg
    47.4 KB · Görüntüleme: 131

[т]σятυє

Asistan
Reaksiyon puanı
262
Öncelikle magisk'in güncel olduğundan emin ol. İlk fotoda gördüğün gibi ikisi de yeşil bende bir sıkıntı yok. Magisk Hide üzerinden Google Play servislerini tikle, üçüncü fotodaki yerden magisk'in adını değiştir 1-2dk geçtikten sonra ana ekranda seçtiğin isimle yeniden yüklenmiş olacak. Magisk mutlaka güncel olsun.

Magisk güncel değil, az sonra güncelleyeceğim. Diğer ayarları uyguladım aynı anlattığınız şekilde hocam.

Hocam hata veriyor. TWRP'den de flashlayamıyorum. Normalde önceki sürümü TWRP'den flashlamıştım, Magisk önceden de hata vermişti.

1592429564110.png

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
3,029
Magisk ana sayfasının en altında kaldır var, orada stok imajı geri yükle gibi bir seçenek olması gerekiyor onu denedikten sonra tekrar güncel sürüm kurmayı dene

[т]σятυє

Asistan
Reaksiyon puanı
262
Magisk ana sayfasının en altında kaldır var, orada stok imajı geri yükle gibi bir seçenek olması gerekiyor onu denedikten sonra tekrar güncel sürüm kurmayı dene

Şu şekilde hata veriyor maalesef kaldırmıyor.

1592431333716.png

Sistemle alakalı bir problem var sanırım ve baştan bir ROM kurulumu yapmayı düşünüyorum.

Reaksiyon puanı
3,029
Rom üzerine wipe yapmadan rom yüklediysen bu sorun olmuş olabilir. Magisk erişim sağlayamıyor, erişim olmadığı için etkisiz eleman gibi oluyor. Bence sıfırdan bir rom kurulumu yap.

[т]σятυє

Asistan
Reaksiyon puanı
262
Rom üzerine wipe yapmadan rom yüklediysen bu sorun olmuş olabilir. Magisk erişim sağlayamıyor, erişim olmadığı için etkisiz eleman gibi oluyor. Bence sıfırdan bir rom kurulumu yap.

Evet sıfırdan kurulum yapıyorum, elbette wipe yapmadan ROM kurmadım ama kurarken çok farklı hatalarla karşılaşmıştım. Bu kurulum bittikten sonra mutlaka son sürüm Magisk kurup, tekrardan size bilgilendirme yapacağım hocam.

Şu an başarıyla güncelledim ve ikisi de true oldu.

1592440111244.png

Google Play hala root olduğunu söylüyor, işe yaramadı maalesef.

Son düzenleme: