Google, Nexus 10'u Resmen Duyurdu

tolgacem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
Google, Nexus 10'u Resmen Duyurdu

Google, şimdilik piyasanın en güçlü tableti olarak gösterilen Nexus 10 modelini dün gece duyurdu. İşte Nexus 10'un teknik özellikleri ve fiyatı.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
Donanım olarak nirvana'ya ulaşmış cihaz. exynos 5 piyasadaki en güçlü chipset. Ekran 300 ppi. ram 2 gb çift kanal. kocaman bir hoparlör. 9000 mAh pil başka bir cihazda varmı bilmiyorum. buna rağmen ağırlık çok artmamış.

tek eksik yanı kamerasının 5mp olması sanırım umarım lens kalitesi iyidir.

sercankd

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Android 4.2 tasarımı bu mu şimdi, ios dock gibi yapmışlar aynı. yakın zamanda 5.0 gelirde tasarımda yeniliğe giderler umarım ics stili tasarımdan başından beri nefret ettim.

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Off 2560x1600 çözünürlük ne demek :O ips olması da çabası.

27"ekranlarda anca oluyor. Google ve samsung süper iş çıkarmış. Hafıza sorunu otg ile çözülür. Param olsa da alsam :D

AhmetYasir

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Biz en iyi fiyat/performans ürünlerini ararken avrupada 400$ a en iyi android tableti alabiliyolar hatta en iyi android tablet değil resmen en iyi tablet..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Onumuzdeki yaz Amerika'ya gittigimde gozum kapali alacagim tablet. Zira nexus 7yi bile kullanmaya doyamiyorum. Bunu nasil kullanirim bilmiyorum artik.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Keşke öyle bir şey olsa, fakat İPad'i Apple yaptığı için insanlara daha "CAZİP" ve "HAVALI" geliyor. İPad bunun yanında 0 kalır.

Marcelo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu makinaya tablet demek haksızlık olur , uzay mekiği bu...