Google neden eskiye döndü?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de aynı problem var google chrome dan açtığımda problem yok ama yandexden açtığımda siyah çubuk var

ByTheEfsane

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Tarayıcı ile ilgilidir.Bilgisayarına zarar vermiyosa sorun değil.

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
@nightmare777 Bu durum bende firefox eklentisi noscript ile google.com.tr yi engellediğimde oluşan bir olay. Firefoxla ne alakası var diyeceksiniz ama akla google.com.tr sitesinin tarayıcınız tarafından engelli gördüğü aklıma geliyor. Hatta bu durum için ilk anlarda bu konuyu açmıştım. Sizinde siteyi engelleyen faktörü ortadan kaldırmak gerek.Buna Türkiye genelinde uygulanan DNS yasakları da neden olabilir çok bilgim yok denemek gerek. DNS seçeneğini otomatik yap deseniz belki sorununuz çözülür bu vb şeyler umarım sorununuzu çözersiniz.

zahek

Asistan
Reaksiyon puanı
12
MErhabalar, bu sorunun şu anki tek çözümü tarayıcı tanımlamasını değiştirmek. Maalesef Google tarafından Opera tarayıcı tanımlamasına karşı eski içerik sunulması gibi bir durum söz konusu. Konuyla ilgili çok fazla geri bildirim var Opera'ya ve öncelikli olarak hata takip ediliyor. Google ile görüşülmeye yahut geçici bir çözüm bulunmaya çalışılıyor.

Geçici olarak aşağıdaki eklenti ile tanımlamayı değiştirebilirsiniz.
https://addons.opera.com/tr/extensions/details/user-agent-switcher/?display=en

V!NTage

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bu sorun yandex'de de var yandexe nasıl bir çözüm getirebiliriz. Eski halinden kurtulmak istiyorum?

zahek

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Açıkçası bu sorunların nedeni Google tarafından uygulanan browser sniffing. Yandex'e de uyguluyor evet maalesef.Yandex için yöntemi bilmiyorum ama bakarım.

zahek

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Sorun çözülmüş durumda.