Google Maps Navigasyon'a Yeni Ülkeler Eklendi

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Google Haritalar Navigasyon (Beta) sürümüne 11 ülke daha eklendi. Bu ülkelerin içerinde ülkemiz ne yazık ki yok. Google Navigasyon kullanılabilmesi için Android 4.0 ve üstü sürümler gerekir.

İşte Google Navigasyon (Beta) yı kullanabilen ülkeler

Algeria
Argentina
Australia
Austria
Bahrain
Belgium
Bulgaria
Brazil
Canada
Czech Republic
Denmark
Egypt
Estonia
Finland
France
Germany
Ghana
Hong Kong
Hungary
Iceland
Ireland
Italy
Ivory Coast
Japan
Jordan
Kuwait
Latvia
Lebanon
Lithuania
Luxembourg
Mexico
Netherlands
New Zealand
Norway
Poland
Portugal
Qatar
Romania
Russia
Saudi Arabia
Senegal
Singapore
Slovakia
South Africa
Spain
Sweden
Switzerland
United Arab Emirates
Ukraine
United Kingdom
United States

Kaynak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kıyıda köşede ne kadar ülke varsa eklenmiş ama Türkiye yok yuh sana google

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
O kadar başarılı navigasyon uygulamaları vaken google Türkiyeyi koymasa ne olurki çokmu önemli sanki

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Abi şimdi bu nedir yaa . Acaba Google ​Ghana,Lebanon,Senegal'de gördüğü neyi bizde görmüyor çok merak ettim.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Terbiyesizlik. Sadece kendi geliştirdiği işletim sistemine destek vermek. Terbiyesizlik. Bu zihniyetin inadına ne android kullanırım ne google chrome. Yıllardır cep telefonda symbian işletim sistemini seçtim. Bundan sonraki telefonumda kesinlikle android olmayacak.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Türkiye hükümetiyle arasında olan sorunlardan ötürü Türkiye'yi eklemiyor Google buraya öncelikle.
Ancak bunun yanında çok çok büyük bir sorun daha var, tam da Senegal'de Fildişi Sahili'nde ne varda burada yok dediğiniz türden.

Türkiye nüfusu, şehir yapısı, yol sayısı vb. kriterler açısından bu saydığınız ülkelerin ciddi ciddi misli seviyelerde. Sırf İstanbul listedeki bir çok ülkeden fazla "bilgi"ye sahip. Bunun yanında yol kalitesi de kendi büyüklüğünde olan ülkelerden çok düşük durumda (yol kalitesinden kastım düzenleme, rotaların mantıklı tasarlanması, ters/yasak yön kararlarının geçerlilik süresi vs) bugüne kadar yapılmış bir çok ücretli uygulamanın da Türkiye'de çok başarlı olmaması bu nedenden. (Lütfen bana ben şunu kullandım çok iyiydi demeyin, 2004'ten beri PDA ve bu PDA'lerde de zibilyon tane navigasyon uygulaması kullandım.) Google da bu nedenle bu kadar zorlu bir işe, hükümetiyle limoni olduğu bir ülkede girmiyor.

Ancak, root'lu telefonlar için çok uzun süredir, rootsuz telefonlar için de hatırı sayılır bir süredir Google Maps Navigasyon TÜrkiye'de de kullanılabiliyor. OLmadığını görünce şaşırdım uygulamalar konusunda. Ya da gözümden kaçtı, ama yoksa ben bir konu açayım yazayım oraya.

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sygic baya başarılı ben bir sorun yaşamadım şu ana kadar :) Bildiğim yerlere bile gitsem açıyor haritada yanlışlık var mı diye ama daha denk gelmedim.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sygic baya başarılı ben bir sorun yaşamadım şu ana kadar :) Bildiğim yerlere bile gitsem açıyor haritada yanlışlık var mı diye ama daha denk gelmedim.

Sygic benim de birincil "offline" navigasyon tercihim ama POI bulma konusunda malesef kimse Google Maps'in yanına yaklaşamıyor.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Türkiye hükümetiyle arasında olan sorunlardan ötürü Türkiye'yi eklemiyor Google buraya öncelikle.
Ancak bunun yanında çok çok büyük bir sorun daha var, tam da Senegal'de Fildişi Sahili'nde ne varda burada yok dediğiniz türden.

Türkiye nüfusu, şehir yapısı, yol sayısı vb. kriterler açısından bu saydığınız ülkelerin ciddi ciddi misli seviyelerde. Sırf İstanbul listedeki bir çok ülkeden fazla "bilgi"ye sahip. Bunun yanında yol kalitesi de kendi büyüklüğünde olan ülkelerden çok düşük durumda (yol kalitesinden kastım düzenleme, rotaların mantıklı tasarlanması, ters/yasak yön kararlarının geçerlilik süresi vs) bugüne kadar yapılmış bir çok ücretli uygulamanın da Türkiye'de çok başarlı olmaması bu nedenden. (Lütfen bana ben şunu kullandım çok iyiydi demeyin, 2004'ten beri PDA ve bu PDA'lerde de zibilyon tane navigasyon uygulaması kullandım.) Google da bu nedenle bu kadar zorlu bir işe, hükümetiyle limoni olduğu bir ülkede girmiyor.

Ancak, root'lu telefonlar için çok uzun süredir, rootsuz telefonlar için de hatırı sayılır bir süredir Google Maps Navigasyon TÜrkiye'de de kullanılabiliyor. OLmadığını görünce şaşırdım uygulamalar konusunda. Ya da gözümden kaçtı, ama yoksa ben bir konu açayım yazayım oraya.

rootlular için nasıl ?

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Hiç sevmıyorum maps ve navigasyon uygulamalarını gerçekten alternatifleride yandexte bingde googleda adam akıllı yapamıyor teknoloji yetersiz benım bulundugum noktayı anında metrekaresine kadar bulamıyor öyle birşey istiyorum gideceğim yerinde marketinden otuna kadar herşeyin görsel olarak görüntülenmesini ama hayal . .

onn.off

Asistan
Reaksiyon puanı
3
igo my way ile başarısoft kaymağı götürdüler iphone 5 te çok iyi ve stabil çalışıyor google maps pek nadir işim düşer google da başarısoft tan yararlanıyor