Google Maps ile Yol Tarifi...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Krazky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Daha önce hiç gitmediğiniz bir yere gideceksiniz ve yolu bilmiyorsunuz. Üzülmeyin Google sizi de düşündü. Google Maps’den ücretsiz yol tarifi alabilirsiniz.
Google Maps’den yol tarifi almak için ilk olarak maps.google.com adresine giriyoruz.
Sonrasında sol taraftan Yol Tarifleri Al butonuna tıklıyoruz.
Karşımıza iki boşluk geliyor. A olana başlangıç, B olana varacağımız yeri yazıyoruz.

Yol tarifini Otomobil ile, Toplu Taşıma ile, Yürüyerek ve Bisiklet ile alabilirsiniz. Üstelik alternatif süreli yollarda öneriyor...​

MaviAteş

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Ben daha önce çok önemli iki işimi bu şekilde hallettim. Beni büyük dertten, rezil olmaktan ve boş yere para harcamaktan kurtardı.

Rezil olmaktan kurtardı çünkü yaşadığım şehre gelen bir misafiri, şehir girişinde karşılayıp bir hastahaneye götürecektim ve yolunu bilmiyordum.

Para harcamaktan kurtardı çünkü bir keresinde şehir dışındaki bir işimi halletmeden önce dolmuş veya taksiye binmeye gerek olmadığını yürüyerek 25 dakika da varabileceğimi bana tarif etmişti. :)

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Yaşadığım şehiri iyi bilsemde isim olarak çıkartamıyorum bazen. Daha geçen gün kızkardeşim sınav olacağı okula kendisini götürmemi istedi. Abi biliyorsun değil mi okulu dedi. Bende bozuntuya vermedim ve hemen direk google maps'ten yol tarifini aldım. Durumu böyle kurtarmıştım... Özellikle adres sormayı sevmeyenler için bire bir uygulama...

jack_extreme

Asistan
Reaksiyon puanı
5
aynen güzel bir uygulama bende arada bir kullanıyorum..

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
sağol çok işe yarar ..

Reco07

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Antalyada yaşıyorsanız gerçekten gerekli.