Google Kapatılır mı? İşte Cevabı!

bambam61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
inşallah tüm siteleri kapatırlarda bizde rahatlarız :) nasılsa yolu var onlar kapasın dursun ha bişeyi unutyolar ama google kapatırlarsa herkez girme yollarını öğrenir ve herkez kapanan sitelere girer artık cocuk oyuncağı olur daha kötü olur gibi geliyor bana mesela youtube kapadılar herkez girme yöntemini öğrendi kimsenin umrunda değil artık kapanan diğer iğrenç sitelere de rahat rahat girebiliyorlar youtube buna yaradı. artık istedikleri gibi kapasınlar kimsenin umrunda değil.

nezihdarcin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Google'ın bir ara sevdiğim bir servisi vardı... Googlepages.com şeklinde herkese 100 MB kadar alan veriyordu, daha sonralarda bu hizmetin üye alımını durdurdu, ve daha sonra bu hizmete önceden baş vuranlar faydalanırken yeniler için sites.google.com hizmetini başlatmıştı... Zaten google'da belli aralıklarla isim değiştirmeyi seviyor..
Sadece Türkiyede değil, dünyada GOOGLE Kapatılsın o zaman DOOGLE ismini alır, isim değiştirir gene bir şekilde ortalıkta boy göstererek liderliği alır. Bu kadar alt yapıları, veri tabanları varken elindeki bu nimetleri yasal engellere karşı israf etmek istemeyecektir.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Bu nasıl bir mantıktır ?Atatürke hakarete izin veren her sitenin kapatılmasını istiyorsunuz.Deve kuşu gibi kafayı toprağın içine sokmaktan ne farkı var bunun.?

Site kapatmayı eleştirenlere Gitmesi için adres göstereceğine,hakaret olan siteye gir ve tepkini şikayet ederek ortaya koy.

Diyelim ki site kapatıldı ama biz hariç büttün Dünya google ye ya da o malum siteye girebilecekler.

Sitelerin kapanmasını desteklemiyorum.Sadece Atatürk e değil bütün manevi değerlere küfür eden siteler mevcut.Buna verilecek en iyi tepki değer verdiklerimiz için güzel siteler hazırlamak(zaten var) ya da bu sitelere üye olarak desteklemek.

:icon_: Aynen katılıyorum. Kapatmalar zayıflıktan başka bir şey değildir. Koskocaman devletiz manevi değerlerimize hakaret ettirmeyebiliriz. Vatandaşımızı bunlardan mahrum edeceğimize...

kimyask

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya hangi çağda yaşıyoruz biz, sürekli siteler kapatılıyor (!), ama şu varki zaten internet kullanıcılarının azımsanmayacak bir kısmı bu sitelere girebiliyor, bazen dns değiştirerek, bazen ktunnel , bazen de ip adreslerinden(host dosyasını değiştirerek) giriyoruz. Hem o siteye erişimi engellediniz ben giremiyorum diyelim, ama Türkiye dışında tüm dünya o siteye girebiliyor, o zaman kapatmanın anlamı ne...
Google ip adresini şimdiden kaydedelim, ne olur ne olmaz, bunlar nasılsa sadece domain adı üstüne engelleme koyabiliyorlar :))