- Reaksiyon puanı
- 2,809
Bana Google Fotoğraflar tarzı ücretsiz, belli bir kaliteyi geçmediği sürece sınırsız olan bir bulut sistemi lazım. Malum Haziran'da Google Fotoğraflar paralı oluyor.
Sınırsız depolama var mı?Dropbox, Box vb..
Kim kime ücretsiz olarak sınırsız depolama hakkı vermiş. Düşünmek lazım..Sınırsız depolama var mı?
Babanın şirketi değilse, sınırsız değildir her halde.Sınırsız depolama var mı?
Google fotograflar'da resim hakkı sınırsızdı. Haziran'da o da kalkıyor. Yaklaşık 35GB resim arşivim var.Kim kime ücretsiz olarak sınırsız depolama hakkı vermiş. Düşünmek lazım..
Fiziksel istemiyorum. Bir harddiskim vardı yere düştü badsector oldu. RIPhafıza kartı al ona depola
Yandex Disk olabilir. Fotoğraflar için tam kalite ve sınırsız, ama video için kotadan düşüyor.Bana Google Fotoğraflar tarzı ücretsiz, belli bir kaliteyi geçmediği sürece sınırsız olan bir bulut sistemi lazım. Malum Haziran'da Google Fotoğraflar paralı oluyor.
SSD alırsanız daha zor bozulur.Allah'tan HDD bozulmadan iki gün önce buluta yedeklemiştim.
Ücretsizi varken boşuna masraf olmasın.SSD alırsanız daha zor bozulur.
Drive var ama sınırsız değil.Bana Google Fotoğraflar tarzı ücretsiz, belli bir kaliteyi geçmediği sürece sınırsız olan bir bulut sistemi lazım. Malum Haziran'da Google Fotoğraflar paralı oluyor.