Google desktop search

Creed_06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar google ın bilgisayar için geliştirdiği bi arama motoru vardı tabi bu google desktop a dahil değildi ayrı bi programdı aynı windows arama gibi fakat çok hızlı adını hatırlayamadığım için web de bulamıyorum bilen varmı acaba?

maximuse

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Google desktop'u indirip indexlerseniz bilgisayarı.Ardından arama yapabilirsiniz.Ctrl+Ctrl yaparak kısa yoldan arama yapabilirsiniz.Ayrıca gadgetlerini de kullanabilirsiniz.

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Google'ın bilgisayar üzerinde arama yaptıran bir tek uygulamasını biliyorum, onuda zaten siz onun olmadığını söylemişsiniz. Fakat bildğim kadarıyla bundan başka yok.
Hatta varsa bende merak ettim ^^

Creed_06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bulmeh dedi ki:
Google'ın bilgisayar üzerinde arama yaptıran bir tek uygulamasını biliyorum, onuda zaten siz onun olmadığını söylemişsiniz. Fakat bildğim kadarıyla bundan başka yok.
Hatta varsa bende merak ettim ^^

Ya iyi hatırlıyorum öyle widget falan yoktu sadece arama özelliği vardı google desktopu biliyorum ama ben sadece arama özelliği olsun istiyorum. Google desktop ta bu search olayı var ve gayet güzel ama ben sadece search olsun istiyorum.
Gadget olayını zaten yahoo widget ile yapıyorum ve google desktop u ezip geçecek kadar kaliteli bi program ama yahoo nun pc araması yok. google ın var ve vista daki search olayını ben tamamen iptal ettim. Bana search lazım ve widget olarak değil apayrı program olarak.