Google Chrome mı Firefox mu?

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Eğer Firefox kullanacaksan Nightly sürümünü kullan farkı gör kardeşim. Tercih senin elinde Chrome kullanacaksan Chromium'u dene. Bakma sen adlarına kararlı sürümlerin daha kararlı ve hatasız kullanım sunuyor.

Firefox Nightly kullanıcısıyım ve şuanda Stabil olan 12. sürümü yüklü bile değil.

DarkDance

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Chrome çok ram tüketiyor bilgisayarlarımdan sildim.

embayt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hiç şüphesiz Chrome (^^)
ilk çıktığı zaman görüntüsüne aldanıp "bu ne kadar basit görünümlü bişe..bundan bi cacık olmaz" demiştim ama şimdi Chromesuz yapamıyorum..öyleki FlashDiskimde bile setup dosyası var olur da gittiğim yerdeki bilgisayarda yoktur chrome diye (^^) yanımdan ayırmıyorum =)

Fubiku

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarımda IE9, Firefox ve Maxthon kurulu... Maxthon birinci tarayıcım, ara sıra Firefox kullanıyorum. Gerektiğinde ise IE9 kullanıyorum. Maxthon favori tarayıcım çünkü hızlı, kararlı, sorunsuz, alışılması kolay, en önemli özelliği ise bölünmüş ekran...

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
4 tane tarayıcı yüklü.internet explorer.opera.chrome.firefox. hepsinide kullanıyorum.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
firefox tabiki. firefox eklentiler hakkında konu var araştır gorürsün :) farkı

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Chrome (Kırom)'u ne kadar sevsemde Chromium (Kıromuyum) Daha hızlı.

LoSt61

Asistan
Reaksiyon puanı
0
firefox... chrome hızına bakmayın eklenti ve birkaç özelliği ihtiyaçları karşılamıyor

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
iş yerinde chrome, evde ise firefox ve nedir de olsa iexplorer kullanıyorum. chrome>firefox>iexplorer . evdeki pcme format attıktan sonra ordada chrome a geçeceğim. firefoxun eklentileri çok hoşuma gidiyor ama çok sık çöküyor, özellikle de flash lı sitelerde. chrome un çöktüğüne tanık olmadım.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Google chorme firefox'a göre daha hızlı ama firefox geçmişi hatırlama dediğinde geçmişi hatırlamıyor yani geçmişi temizlemekle uğraşmıyorsun hız istiyorsanız chorme temizlikle uğraşmak istemiyorsanız firefox derim

KaF

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir iphone galaxy; bir de şu firefox chrome karşılaştırmalarına hastayım. Maşallah hayat memat meselesi mübarek :D

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bir iphone galaxy; bir de şu firefox chrome karşılaştırmalarına hastayım. Maşallah hayat memat meselesi mübarek :D
Bundan daha büyük bir sorunmu olur :) indirmeyi tarayıcıyla yapıyorsun internete girmeyi tarayıcıyla hemen hemen bilgisaraylardan değerli oluyor tarayıcılar :)

KaF

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bundan daha büyük bir sorunmu olur :) indirmeyi tarayıcıyla yapıyorsun internete girmeyi tarayıcıyla hemen hemen bilgisaraylardan değerli oluyor tarayıcılar :)

Herkes aynı işi yapıyor ve kimse yoğurdum ekşi demiyor. Kendi kullandığını söylemek başka hariçten tarayıcı kullananları eleştirmek başka.

Diyeceğim o ki bu tartışmalar bitmez.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Herkes aynı işi yapıyor ve kimse yoğurdum ekşi demiyor. Kendi kullandığını söylemek başka hariçten tarayıcı kullananları eleştirmek başka.

Diyeceğim o ki bu tartışmalar bitmez.
evet aslında 1 konu açılsa herkez ona baksa daha mantıklı olur.

srkn34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
firefox daha iyi ama sürümleri ilerledikçe sorunlar artıyor

Detected

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çoğu kişi kullandığını söyler.Aslında ikisini de kullanmak gerekiyor.Mesela bir eklenti aradınız Chrome'da yok Firefox'a bakarsınız.Yani kazançlı çıkan kullanıcılar olmalı.

asi_53

Asistan
Reaksiyon puanı
3
chrome ilk çıktığı günden beri kullanıyorum çokta memnunum her işimi görüyor sağolsun :biggrin: