Google Chrome mı Firefox mu?

bold_death

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Firefox dan vazgeçeceğim aklıma gelmezdi. Google Chrome gerçekten muhteşem.

e.emo14

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben her ikisinide kullanıyorum ne firefox nede Chrome tam olarak istediğimi veremiyor malesef söyleki;

Chore:Hızlı göze hos geliyo kullanımı keyifli ancak stabil değil halen daha.

Firefox:Çok stabil fazlasıyla eklenti desteği var ancak eski tip ve choreme kadar hızlı değil

Chrome'yi kapatıp firefox'u acınca sanki mercedesten anadola binmiş gibi oluyorum.Ancak istesende istemesende firefox'u kullanıyorsun choreme stabil değil.
Sonuç olarak 2 tarayıcınında güzel yönlerini birleştirip sunan biri olursa kuskusuz tarayıcı savasının galibi olucaktır.Sunuda söylemeden gecemicem bir süre daha firefox kullanmak sart.

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Chrome ile FF arasında bu kadar hız farkı hisseden arkadaşların ya işletim sistemlerinde bir sorun var ya da donanımları düşük. 4 gb ram ve E8400 ile fark diye birşey yok. Hatta FF daha hızlı diyebilirim. Çünkü 2. kere girdiğim sayfalar çok daha hızlı açılıyor. Hız farkı hissedilmesi sanırım sistem gücü ile ilgili bir durum

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Chrome ile FF arasında bu kadar hız farkı hisseden arkadaşların ya işletim sistemlerinde bir sorun var ya da donanımları düşük. 4 gb ram ve E8400 ile fark diye birşey yok. Hatta FF daha hızlı diyebilirim. Çünkü 2. kere girdiğim sayfalar çok daha hızlı açılıyor. Hız farkı hissedilmesi sanırım sistem gücü ile ilgili bir durum

katılmamak elde değil :)

bold_death

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İntel Core i7
Ram 3 GB dd3
Ekran kartı Nvıdıa
Hard Disk 300 gb

sistem ile alakası yok

Google Chrome de ciddi fark var.

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
İntel Core i7
Ram 3 GB dd3
Ekran kartı Nvıdıa
Hard Disk 300 gb

sistem ile alakası yok

Google Chrome de ciddi fark var.

Test sitelerine göre evet. Ben hiçbir fark görmüyorum. Belki internet hızı da ciddi fark yaratıyordur.

pcmuratpc

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Dev sürümünde baya bir süredir 5 kullanıyoruz zaten

Betaya geçmeni tavsiye ederim dil olarak tam geçiş yok, bi kaç yerde hata aldım ve 5 sürümü ile artık şu zırt bırt:D çıkan translete de kapatabiliyoruz:clap::clap::clap::clap:

ilkerb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
ben hemen hemen tüm tarayıcıları kullanmış birisi olarak tabiki . Firefox diyorum . :)

Firefox : Bana göre kusursuz eklenti desteği, sayfa açılış hızı . En başta benim için İDM eklentisi :p

Opera : 10.50 ile gelen özellikler güzel ama . Cookie sorunları çok oluyor . Operayıda arkadaşlarımın yoğun ısrarı üzerine kullanmıştım ( oğlum dene lan valla cok hızlı vs diyorlardı :D ) ama denedikten sonra hayal kırıklığını gördüm :)

Chrome : daha üzerinde çalışılması lazım. benim sistemimde ilk açılışta kasmalar çok oluyor . Bazı sayfalar çok düzensiz açılıyor + stabil değil

Safari : Başlı başına bir hata diyebilirim :D

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Pratik,hız,sadelik.------> Chrome

En önemlisi ram kullanımı çok hoş.

Firefox da kullanırım zaman zaman

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Firefox
firefox31.jpg

TheSaviour

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Chrome diyorum.Özellikle yeni sekme açınca en çok girdiğin siteleri sıralaması güzel sistem.Kullanımıda kolay firefox'u tek geçerdim eskiden.1-2hafta Chrome kullandım vaz gecemiyorum cidden.Chrome kullanın derim

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bence firefox en iyisi ama şu aralar chrome kullanıyorum nedense :)

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Firefox :wink:
Firefox_Wallpaper_by_Envirotechture.jpg

Bizi ne İe9 nede opera yıldırır.

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Firefox + adblock plus

bold_death

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Alışma sürecine çok çabuk adapte oldum firefox dan chrome geçerken. Benim için firefox tarih oldu. Google Chrome ile yola devam..

cesurkalem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aslinda chrome cok iyi ancak indirme yoneticileri henuz tam anlamiyla desteklemiyo, egerki idm tam anlamiyla desteklerse o zaman chrome disinda tarayici kullanmam. suan icin idm yuzunden ff kullaniyorum.

Reco07

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sadece sitelerde gezerim. dolaşırım bilgisayarıma bi zarar gelmesin kişisellikte işim yok diyosan ingilizceyi pek bilmiyorum ingilizce sitelerde çeviri yapsın diyosan : Chrome

Eklenti özellikleri ile video indirme olsun vs vs konular nedeniyle kendini kanıtlamış olan Firefox
Hız konusuna gelince bilgisayarının hızı ne kadarsa firefox ve chrome arasındaki hız farkı 0.5 snye kadar olacaktır :)

mc92001

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Firefox kullan :) kromla bakırla hızlı gezersin ama hiçbir zaman sayfalar düzgün açılmaz :)

tam tersi.
firefox'ta açılan ama düzgün çalışmayan buna rağmen chrome'da çalışan birçok sayfa var.
mesela telekom'un iş başvuru sayfası.sitede sadece ie 6'da çalışır yazıyor. ama chrome'da sorunsuz çalışıyor.ff'de doğru dürüst açılmıyor bile.
çalıştığım şirket sitesindeki google maps tabanlı web uygulaması(anlık satış gibi bişey) sadece ie ve chrome da çalışıyor. ff sayfaları açmıyor bile.
müşteri destek portalı ff de açılıyor fakat sorguların hiçbiri çalışmıyor. opera,ie,chrome bu sayfaları sorunsuz çalıştırırken ff de hiç bir hareket yok.:thumbdown:
bilmeden sallamayalım.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
tam tersi.
firefox'ta açılan ama düzgün çalışmayan buna rağmen chrome'da çalışan birçok sayfa var.
mesela telekom'un iş başvuru sayfası.sitede sadece ie 6'da çalışır yazıyor. ama chrome'da sorunsuz çalışıyor.ff'de doğru dürüst açılmıyor bile.
çalıştığım şirket sitesindeki google maps tabanlı web uygulaması(anlık satış gibi bişey) sadece ie ve chrome da çalışıyor. ff sayfaları açmıyor bile.
müşteri destek portalı ff de açılıyor fakat sorguların hiçbiri çalışmıyor. opera,ie,chrome bu sayfaları sorunsuz çalıştırırken ff de hiç bir hareket yok.:thumbdown:
bilmeden sallamayalım.
Emin misin? Kromda güzeldir fakat FLASH PLAYER? :D İnternette lazım olan gereçlerden bir tanesi :devil2:

mc92001

Doçent
Reaksiyon puanı
16
aslinda chrome cok iyi ancak indirme yoneticileri henuz tam anlamiyla desteklemiyo, egerki idm tam anlamiyla desteklerse o zaman chrome disinda tarayici kullanmam. suan icin idm yuzunden ff kullaniyorum.

idm'yi destekliyor ama bazı sitelerde sorun çıkıyor.idm kilitleniyor.bende şimdilik free download manager kullanıyorum. idm'ye yakın bir hızı var ama bir sorun çıkarmıyor.biraz araştırdım yabancı forumlarda chrome ile senkrinize çalışan free download manager'ı öneriyorlar.

---------- saat 18:07 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:06 eklenmişti ----------

Emin misin? Kromda güzeldir fakat FLASH PLAYER? :D İnternette lazım olan gereçlerden bir tanesi :devil2:
ne demek istediğini anlamadım vallahi ?