- Konuyu başlatan
bold_death
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Firefox dan vazgeçeceğim aklıma gelmezdi. Google Chrome gerçekten muhteşem.
Bu desperado hiç ie kullanmıyo dur bir şunun dikkatini çekelim demiştir![]()
Ne var bende ie kullanmıyorumha ha ha olabilir![]()
Chrome ile FF arasında bu kadar hız farkı hisseden arkadaşların ya işletim sistemlerinde bir sorun var ya da donanımları düşük. 4 gb ram ve E8400 ile fark diye birşey yok. Hatta FF daha hızlı diyebilirim. Çünkü 2. kere girdiğim sayfalar çok daha hızlı açılıyor. Hız farkı hissedilmesi sanırım sistem gücü ile ilgili bir durum
İntel Core i7
Ram 3 GB dd3
Ekran kartı Nvıdıa
Hard Disk 300 gb
sistem ile alakası yok
Google Chrome de ciddi fark var.
Chip kaynağı vermek yasak diye biliyorum.
Dev sürümünde baya bir süredir 5 kullanıyoruz zaten
Firefox kullankromla bakırla hızlı gezersin ama hiçbir zaman sayfalar düzgün açılmaz
![]()
Emin misin? Kromda güzeldir fakat FLASH PLAYER?tam tersi.
firefox'ta açılan ama düzgün çalışmayan buna rağmen chrome'da çalışan birçok sayfa var.
mesela telekom'un iş başvuru sayfası.sitede sadece ie 6'da çalışır yazıyor. ama chrome'da sorunsuz çalışıyor.ff'de doğru dürüst açılmıyor bile.
çalıştığım şirket sitesindeki google maps tabanlı web uygulaması(anlık satış gibi bişey) sadece ie ve chrome da çalışıyor. ff sayfaları açmıyor bile.
müşteri destek portalı ff de açılıyor fakat sorguların hiçbiri çalışmıyor. opera,ie,chrome bu sayfaları sorunsuz çalıştırırken ff de hiç bir hareket yok.:thumbdown:
bilmeden sallamayalım.
aslinda chrome cok iyi ancak indirme yoneticileri henuz tam anlamiyla desteklemiyo, egerki idm tam anlamiyla desteklerse o zaman chrome disinda tarayici kullanmam. suan icin idm yuzunden ff kullaniyorum.
ne demek istediğini anlamadım vallahi ?Emin misin? Kromda güzeldir fakat FLASH PLAYER?İnternette lazım olan gereçlerden bir tanesi :devil2: