Google: Chrome Kullanın Kazanın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ardeth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ardeth

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Google CEO'su Eric Schmidt, Chrome işletim sisteminin getirilerini öve öve bitiremezken, üreticilerin damarına basmayı da ihmal etmedi.

Google CEO'su Eric Schmidt, netbook ve notebook yapımcılarına çağrıda bulundu: "Chrome işletim sistemini kullanan üreticiler, bunun faydasını görecek. Chrome, sıfır maliyetli bir işletim sistemi olacak ve 300-400 dolarlık fiyata, en üstün netbookları bulmak mümkün olacak."

google-chrome-os1271797865.jpg
Eric Schmidt, Chrome işletim sisteminin piyasaya çıkacağı tarihi açıklamasa da, üreticileri "0 maliyet" vaadiyle, epey cesaretlendirdi. Bakalım bu çağrıya ses veren ilk üretici kim olacak?
:: Chrome işletim sistemi kullanan üretici, sizce kazanır mı?
Yazan: Ata Terun
SDN - http://shiftdelete.net

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Peki bu Chrome OS'yi bizde kullanabilecekmiyiz.Yoksa netbook ile notebooklara özel mi olacak :)

53mih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şahsen ben microsoft amcamın yerine Google amcamı tercih ederim.

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Bu chrome os nasıl bişey acaba? Yanlış bilmiyorsam web ağırlıklı bişey olacak bu.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Şahsen ben microsoft amcamın yerine Google amcamı tercih ederim.
Ama işletim sistemi farklı bişeydir.... Nasıl arama motoru denilince Google akla geliyorsa işletim sistemi denilincede Windows akla geliyor... Yani daha Google un bu konuda bi fırın ekmek yemesi lazım...:)

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
146
Microsoft 10-30$ arası netbook sürümü sürse kimse adını bile anmaz google'ın.

Ayrıca google 0 maliyet demiş, ubuntu dan pardusuna kadar aynı şey geçerli değil mi ? Google'ı özel kılan ne ?

mc92001

Doçent
Reaksiyon puanı
16
google chrome os web tabanlı bir işletim sistemi. netbooklar için özel yazılmış. bir windowstan beklediğiniz herşeyi beklemeyin. bunu windowsla,linux la filan da karşılaştırmak yersiz.ikisi farklı kulvarlarda.

ayrınıtılı bilgi

mustifanci

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Google yeterli insan kaynakları ayırabilir ve tum dillerde destek verebilirse ve aynı zamanda urunler ucuz ve kullanıslı olursa iste o zmn windows korksun