Google Chrome bunu nasıl yaptı

boikot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
o zaman chrome kullanmıyorsun değil mi ?
burda ne işin var konumuz bu değil demezler mi adama?
illa alakasız şeyler yazıp konuyu bulandırmaya bayılıyosunuz...

nedense uzun zamandır kullandığım arama motorları sağ taraftaki alana otomatik olarak eklenmemişti
adresi yazmaya başlayıp tab tuşuna basınca ekleniyor çok güzel bi özellik.

kim demiş kullanmadığımı ben hiç bir konuya kullanmadan denemeden yorum yazmam chrome yüklü ama beğenmiyorum.

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
89
daha önce kullanmışsın ve memnun kalmamışsın ve artık kullanmıyorsun
bunu anlatmaya çalışmıştım

beğenmeden önce tabii ki kullanman gerekiyor orasını zaten anlamıştık. bilgisayarına kurulu chrome ikonunu görmemize gerek yok.

yani ilk dediğim şeyin hala arkasındayım madem google chrome kuıllanmıyorsun milleti kullanmaktan niye soğutuyorsun
tartışmamız gereken şey sayfanın sağına eklenen arama kutuları değilmi sevgili boikot kardeşim ?

seninle kişisel bi sorunum yok yanlış anlama sadece konuyla alaksız mesajlar görmekten sıkıldım eğer beğenmiyorsanız bile bizim uğraştığımız bir şeye gelipte tu kaka demek ayıptır
chome'un artıları eksileri ile ilgili forumda yığınla konu var neden oraya yazmıyorsunuz?

boikot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Milleti Chrome dan mı soğutuyorum ne alakası var isteyen kullanır isteyen kullanmaz sanki babanım malı :)

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
89
Milleti Chrome dan mı soğutuyorum ne alakası var isteyen kullanır isteyen kullanmaz sanki babanım malı :)

madem soğutmak istemiyorsun niye gereksiz bir tarayıcı diyip insanları yönlendiriyorsun.