Google Chrome 3 Hazır!

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Bugüne kadar beta kanalında bulunan Chrome 3 nihayet kararlı sürüm olarak yayınlandı. Vakit kaybetmeden indirin.

Chrome'un ilk yaşını kutlamasıyla birlikte web tarayıcısının kararlı sürümünü güncelleyen Google, Chrome 3'ü beta aşamasından çıkararak herkesin kullanımına açtı. Yenilenen Google Chrome 3, güncellenmiş bir sekme sayfası, gelişmiş omnibar ve tema desteği sunarken, Javascript performansını da coşturuyor.
Bir yılda üç kararlı sürüm yayınlayan Google, bu hızla giderse Mozilla Firefox 4'ü önümüzdeki yıl yayınlayana kadar Chrome 7'yi çıkarabilir.
chrome-31253067445.jpg
:: Google Chrome 3'ü ücretsiz indirin.
:: Chrome kullanıyor musunuz?
Bilgi İçin : Google Chrome
Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Chrome baydı artık, dakikada bir yeni sürüm!

4ever Opera ;)

BuzzKnight

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Google ın Chrome için Stratejisini çok merak ediyorum doğrusu.GMail servisini bile yıllardır beta aşamasında tutmasına rağmen.Chrome için neden böle bir çalışma yapıyor gerçekten şaşırtıcı.

EnziM

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Chrome baydı artık, dakikada bir yeni sürüm!

4ever Opera ;)

Herkesin bildiği bu ama yanlış biliyorsunuz Google Chrome 3 kanaldan gelişiyor

1. Dev kanal
2. Beta kanal
3. Stabil kanal

Her birisi yaptığı değişiklikleri otomatik yükler indirip kurmanıza gerek yok hatta yaptığı güncellemeden haberiniz bile olmaz. Tabi bilmeyen kullanıcılara kalkıp bi stabil kanaldaki chromenin linkini bi beta kanaldakinin linkini yada dev kanaldakinin linkini verirseniz adı sürekli güncelleniyor olur.

1. dev kanaldakinin chromeyi yüklerseniz o kanaldaki güncellemeri otomatik yükler sizin haberiniz bile olmaz.

2. beta kanaldaki chromeyi yüklerseniz o kanalın güncellemelerini otomatik yükler sizin haberiniz bile olmaz.

3. stabil kanaldaki chromeyi yüklerseniz o kanalın güncellemelerini otomatik yükler sizin haberiniz bile olmaz.

Hızlı sürüm atlıyor evet eee bırakında atlasın 3 kanaldan geliştirilen Googlenin bir hizmetinden bahsediyorsunuz :)

kavrak

Profesör
Reaksiyon puanı
12
hayırlı olsun bakalım. bu hızla nereye kadar

Yeniüye_61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Chrome güzel valla sade ve hızlı fazlasıyla işimi görüyor, operayı denedim hoşuma gitmedi, mozilla yı da bazı eklentileri için arada kullanıyorum

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
boşver ya chorme :) amatör yazılımcıların programlarına döndü her hafta bir güncelleme :D

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Herkesin bildiği bu ama yanlış biliyorsunuz Google Chrome 3 kanaldan gelişiyor

1. Dev kanal
2. Beta kanal
3. Stabil kanal

Her birisi yaptığı değişiklikleri otomatik yükler indirip kurmanıza gerek yok hatta yaptığı güncellemeden haberiniz bile olmaz. Tabi bilmeyen kullanıcılara kalkıp bi stabil kanaldaki chromenin linkini bi beta kanaldakinin linkini yada dev kanaldakinin linkini verirseniz adı sürekli güncelleniyor olur.

1. dev kanaldakinin chromeyi yüklerseniz o kanaldaki güncellemeri otomatik yükler sizin haberiniz bile olmaz.

2. beta kanaldaki chromeyi yüklerseniz o kanalın güncellemelerini otomatik yükler sizin haberiniz bile olmaz.

3. stabil kanaldaki chromeyi yüklerseniz o kanalın güncellemelerini otomatik yükler sizin haberiniz bile olmaz.

Hızlı sürüm atlıyor evet eee bırakında atlasın 3 kanaldan geliştirilen Googlenin bir hizmetinden bahsediyorsunuz :)

aynen katılıyorum. chrome u beta channelda kullanıyorum ve kendini otomatik güncelliyo. hem en az ram tüketen tarayıcı hem de çok hızlı.

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
evet yaa, bi ara mozilla betaydı, ie8 betaydı, chrome öyle, gmail öyle, buranın forumu öyle. Beta kelimesinden nefret ediyorum.

Zebedee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende Chrome kullaniyorum cokda memnunum.
cok sade ve gercekten hizli..
v3'u bu sabah yükledim, daha da hizlanmis gercekten.

yillarca FF kullandim, ama son 5-6 aydir Chrome'a fecii alistim.

bende bir programciyim,
sikca güncellemesini hic dert etmiyorum.
tam tersine bundan son derece memnunum,
bir yazilimda hatalar tabiki olacak, bunlarin en kisa sürede gideriliyor olmasi, benim o programi kullanirken daha az hata ile bogusacagim anlamina gelir.
ayrica, her güncelleme hata düzeltme demek anlamina gelimiyor, büyük kücük yeniliklerde getiriyor. ama kullanim alişkanliklarindan ötürü bunlari belki fark edebilirsiniz belki hic kullanmadiginiz bi yere yeni özellik getirilmistir fark etmezsiniz.

kisacasi, koyu bir FireFox fani olmama ragmen 6 aydir Chrome kullaniyorum. memnunum...

BETA olayina aciklik getirecek olursak,
bu bir strateji ve google bunu en dogru sekilde kullaniyor.
Büyük PC üreticeleriyle anlasip, bilgisayarlarda ön tanimli olarak Chrome'u verebilmek icin BETA olmamak zorundaydi..
diger taraftan GMail'i yillarca BETA sürdürmek kesinlikle cok akillica,
sonucta, siz UCRETSIZ bir hizmet aliyorsunuz, google'dan kaynaklanan bir sorun yüzünden siz veri kaybina ugradiginizda yada maddi zarara ugradiginizda, BETA oldugu icin, hic bir hak iddia edemiyorsunuz, yani Google kendini güvenceye aliyor. Kesinlikle Hakli bence...

böyle işte..
V3'ü yeniliklerini ve hizini sevdim kisacasi.

Ramintwes

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende Firefox Kullanıyorum, Chrome Teması Yükledim
Edit: Gerçekten Başarılı Ben Maus'u Yukarı-Aşağı yaparken firefoX gibi Değil Diye Sevmemiştim Simdi Süper Olmuş.