sende arkada resim açılmamıs ondan boyle havalıbende gmail hesabı olmadıgı halde arkda bi doga resmi var
![]()
Google bu saçmalığı düzeltene kadar Bing'i varsayılan tarayıcı yaptım. Hadi hayırlısı...
Opera kullananlar bu düzenlemeden etkilenmiyor. Firefox, IE8 vs. denedim, bu yeni arayüz çıkıyor. Ancak Opera ile birkaç defa deneme rağmen bu fotoğraflı yeni arayüzü göremedim, çıkmıyor.![]()
google.com kullanıyorum öyle bir sıkıntı yok gayet düzgün sade alışıla gelmış google..
Evet, opera da yok, ama ben daha çok firefox kullanıyorum.Opera kullananlar bu düzenlemeden etkilenmiyor. Firefox, IE8 vs. denedim, bu yeni arayüz çıkıyor. Ancak Opera ile birkaç defa deneme rağmen bu fotoğraflı yeni arayüzü göremedim, çıkmıyor.![]()
Allah Allah bende ie8'de açıyorum bu fotoğraflı karşılama gelmiyor. Sadece google crhome ve firefox'ta geliyor nedense :confused1:
Evet, opera da yok, ama ben daha çok firefox kullanıyorum.
İçine etmişler google nin, arka plan resmini değiştir deyince de böyle bir yazı çıkıyor bende: "Maalesef imaj seçiciye şu anda ulaşılamıyor. Kısa bir süre sonra yeniden deneyin."
Beğenen olur, beğenmeyen olur; arka plan resmini neden dayatıyorlar ki, bari oraya, "eski görünüme dön" gibi bir seçenek de koysalarmış... gıırr...