Google Apple'a seslendi:

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ardeth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ardeth

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bilişim dünyasının önemli isimlerinden Google, Apple'a kendi sahasında meydan okuyor. Peki ünlü firma, bu çatışmadan, alnının akıyla çıkabilecek mi?

Google, HTC ile işbirliği yaparak Nexus One'ı piyasaya sürmüş ama istediği satış rakamlarına ulaşamamıştı. Bunun üzerine, fenomen iPhone ile mücadele edecek ve Motorola ile ortak geliştirilecek Nexus Two haberleri ayyuka çıktı.

LG 3D TV LANSMAN11272314440.JPG
Görünüşe göre Google'ın yeni hedefi Apple App Store'u geride bırakmak. 180.000 uygulaması ile milyarlarca indirme oranına ulaşan App Store, internet mağazacılığının lideri. Fakat Google ve geliştiriciler de son derece hızlı hareket ediyor: Geçen hafta 35.000 seviyesinde dolaşan, Android telefonlarla uyumlu uygulama rakamı, bugün itibariyle 50.000'e yükseldi. Yeni hedef, Ağustos'un sonu gelmeden 100.000' ulaşmak ve Android OS içeren telefonları, uygulama pazarının zirvesine oturtmak.
:: 1 hafta içerisinde 15.000 uygulama yayınlanması hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Google, Apple'ı yakalayabilir mi?
Yazan: Ata Terun
SDN - http://shiftdelete.net

kavrak

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bukadar şirket bi apple yi alt edemedi yav...

A|dem

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Söz konusu Google ise Apple geçer. Zaten Nexus One, iPhone'dan teknik olarak çok daha iyi bir telefon tek eksiği çoklu dokunma özelliği ve adam gibi tasarım.

elpencee

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Apple ile uygulama anlaminda mucadele edebilir de Motorola ile anlasarak telefon pazarinda rekabet edemez. Motorola'nin 1 adet duzgun telefonu, ya da duzgun bir teknolojisi var mi arkadas. Ben hangi telefonunu gordumse dandik, Apple mucadele icin ohhooo..

JJaWaa

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bence Google telefon işine girmesin yaptılar birşey satamadan o kadar masraf boşa mal oldu birde bu Apple dava açan açana rekabet eden edene bence Apple mükemmel bir bilişim firması bilgisayarları olsun telefonları olsun daha birçok şeyi var bence Google Apple ile rekabet e girmesin :D

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Gönlüm Google'dan yana olsa da, Apple'ı yakalayabileceğini düşünmüyorum.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Apple aştı kendini sırları nedir bi araştırmak lazım.

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Google'a güvenimiz tam :)

eXen

Asistan
Reaksiyon puanı
4
söz konusu google olunca apple ın canına okur. okusunda yeter milleti dolandırdıkları kandırdıkları.

not : kim demiş nexus ta multitouch yok. lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim. nexus one iphone dan hem donanım hem kapasite açısından daha üstün bir telefondur. amerikada satış husunda zorluklarla karşılaşmıştır (servis desteği sanırım). malesef tahmin edilenin altında satış rakamlarına ulaşmıştır).

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Apple ile uygulama anlaminda mucadele edebilir de Motorola ile anlasarak telefon pazarinda rekabet edemez. Motorola'nin 1 adet duzgun telefonu, ya da duzgun bir teknolojisi var mi arkadas. Ben hangi telefonunu gordumse dandik, Apple mucadele icin ohhooo..

Yok artık daha neler?

Motorola 1928 yılında kurulmuş bir Dünya Devi'dir.

Eğer Motorola ile iş birliği olursa yurt dışında büyük bir satış patlaması olur diye düşünüyorum.

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49

Ben ise kesinlikle katılıyorum...

PanxeR

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ben ise kesinlikle katılıyorum...

morotolanın geliştirdiği android telefon olan
Droid en çok satan android telefondur. :thumbup1:

google htc ile anlaşarak iyi yapmış olmasına karşın (ne gibi zorluklar çekmiş olabileceklerini bilmiyorum) motorola nın global gücü htc den fazladır.

nexus one iphone ile kıyaslandığında arasındaki tek fark ekranıdır
iphone daki teknoloji yüzünden diğer telefonların dokunmatiği hep onun gerisinde oluyor ancak donanım olarak bakın nexus one iphone yı 2 ye 3 e katlar nitelikte..

ama bence hTc ile yola devam etmesi gerekiyor htc yi daha çok seviyorum, motorola hiç telefon üretmese bile sadece patentlerden ve anlaşmalardan sağladığı gelir ile yoluna devam eder. ilk cep telefonunun kendileri tarafından yapıldığını unutmamak gerek. :dirol:

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41

Motorola Droid'den haberdar mısın?
motorola-droid-smartphone.jpg

droid-vs-iphone1.png