Google Adblock İle Anlaşmış!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Google Adblock İle Anlaşmış!

En büyük teknoloji şirketlerinden Google, popüler reklam engelleme hizmeti Adblock ile anlaşmış. İşte Google ve Adblock arasındaki anlaşma ile anlaşmanın sonuçları.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Fişlemede bir dünya markası oldu Google artık. Neyse ki Admuncher var. :devil2:

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Adblock Plus'mış neyseki ben edge kullanıyorum zaten anlaşmadan önce de beyaz listesi vardı ABP'nin o yüzden kullanmıyordum

haberde diğerinin simgesi var da
ben de firefoxda abp kullanıyorum, bi sıkıntım yok ama olursa kendim engellerim

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Belliydi zaten son iki haftadır da Youtube reklamlarını oynatmaya başladı (video öncesi)

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
99
Admuncher ve adguard yetiyor bana.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bende uzun süredir düz adblock kullanıyorum sıkıntı yok. Zaten bu plus olaylarına ayarımya neyse, SDN'yi istisnalar listesine eklemeyi unutmayın :)

tahir40

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Hem Adblock hem de Adblock Plus yüklü. Bende gösterdiğiniz reklamlar yok. Biri affetse diğeri affetmez :) Tabi google ileride ikisine birden para yedirirse bilemem...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Madem google adblock ile anlaştıysa, ios cihazlarda neden sinir bozucu googleads reklamları var öyleyse. filtrelenen içeriklerle ilgili olarak danışıklı döğüştür bu olay

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Google reklamları açılsın o konuda bir sıkıntım yok ama şu ardarda açılan popup lar başka siteye yönlendiren reklamlar sinir bozucu hele hele tabletimde chrome ile dizi falan izlemeye çalışayım vay halime.Dolphin kullanıyorum reklam engelleme eklentileri ile oda çok ram istiyor yavaşlıyor çıldırtıyor.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bende çıkmıyor :D Filtre ile sorun çözülüyor :D Buyrun kullandığım filtreler:
Kod:
EasyList,Adblock Warning Removal List,EasyList without rules for adult sites,Malware Domains,Malware Domains,EasyPrivacy,Fanboy's Annoyance List,Spam404,Fanboy+Easylist-Merged Ultimate List

E9eL4jy.png

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Şu reklam engelleme yazılımları ve eklentileri hakkında biraz araştırma yapayım. Herkesin ortak isteği sistemi az yorsun ve reklam engelleme performansı iyi olsun. Şuan Ad Muncher yazılımını kullanmaktayım çok memnunum. Reklamı engellediği zaman ağzı açılıp kapanıyor ineğin sempatikliğide hoşuma gitti güzel yazılım. Adblock ve Adblock PRO facebookta gezinirken çok kasma yapıyor

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Madem adblock plus ile adblock'un ayrı uygulamalar olduğunu biliyorsunuz ne diye her yere adblock yazarak haber hazırlıyorsunuz?

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Elle engelliyorum bide filtreleri çok kapsamlı yaptığımdan yemiyor :D istediği kadar anlaşsın aga ublock+adblockplus combosu var 1inden kaçsa öbürü affetmiyor :)