Evet diyen olacağını sanmıyorum. Senin sorumluluğun, senin problemin.arkadaşlar yarına hoca proje verdi ve ben de hasatlığımdan dolayı konuyu öğrenmedim bile ( hoca bana acımadı )
test 10. sınıf kimya kimyasal tepkimeler konusu
bro beynin yanabilir7.Sınıfım gönder merak ettim![]()
helalYansın Üni Bilgisayar Mühendisliği konusu öğrenen biriyimHatta öğrendim
![]()
Biz bitiriyoruz o uniteyi. Şuan 7.sınıf Fen dersindeyim.Gönder gelsin kimyayı severim Bileşikler konusundayız fende NaCl abi![]()
ben de 7.sınıfım7.Sınıfım gönder merak ettim![]()
Sen gönder kafam yansın ihtiyacım var belki rasyonel sayılara etki yapabilirarkadaşlar yarına hoca proje verdi ve ben de hasatlığımdan dolayı konuyu öğrenmedim bile ( hoca bana acımadı )
sadece 15 soru
abi hadi gönder
hemen öğrenip yaparsın kanka zor konu değilarkadaşlar yarına hoca proje verdi ve ben de hasatlığımdan dolayı konuyu öğrenmedim bile ( hoca bana acımadı )
sadece 15 soru
bilsem sormazdım herhalde1. Yargı doğrudur
Mesaj otomatik birleştirildi:
2.Yargı yanlış gibi
Cevap 1 ve 3 herhalde C
Bilim Deney Klübünden biliyorum az bişi
Yada A Da olabilir Cevap anahtarını biliyormusunuz
Kardeşim @egle bu üniteyi bitirmişler Çok geridesinizBizde bitiryoruz çaktırma![]()
1.Si doğrumudur cevap anahtarı varmı sende
bilsem sormazdım herhalde![]()
Hiç girmek istemiyorum zaten gün bayunca çocuklara ders anlatmak yetiyor ama bunu çözecek birisini tanıyorum ismini bulmam lazımbro sen halledebilir misin 15 sorucuk
öğretmen misinizHiç girmek istemiyorum zaten gün bayunca çocuklara ders anlatmak yetiyor ama bunu çözecek birisini tanıyorum ismini bulmam lazım
Buyurun bu kişi biliyoröğretmen misiniz
(hocam allah rızası için ??)
hoca konuyu 12 ders saatinde öğretiyorBilmem burada yardım beklemektense konuyu öğrenip yapmak daha mantıklı.
Veya bir arkadaştan cevapları istemek.