Gönüllü Grafiker Arıyorum

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
En az, 16 yaşında olan gönüllü pixelart veya normal tarzda oyunuma grafiker yapacak insan arıyorum.

@gnaremoob; @Visual917 cevap yazmayın.

Visual917

Öğrenci
Reaksiyon puanı
30
Kendisi dolandırıcıdır ve insanların hakkını yemektedir. İtibar etmeyin. Sunuculara gidip, günlerce yardım aldıktan sonra yardım istediği insanları engelleyip sunuculardan çıkıyor.

Kullanılmayı sevmiyorsanız uzak durun.

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Cidden şu günlerde insanlar gerçekten tuhaflaşıyor.Geçen birisi payday 2 hediye edicem instagramdan takip etmeniz lazım demişti instagramdan takip edenlere uygunsuz şeyler yazmış.NESDelisi kendisini hiç tanımam ama gördüğüm kadarıyla oyun işleriyle ilgileniyor konularına yazmasam okuyup takip ediyordum böyle dolandırıcı çıkması......

Visual917

Öğrenci
Reaksiyon puanı
30
Cidden şu günlerde insanlar gerçekten tuhaflaşıyor.Geçen birisi payday 2 hediye edicem instagramdan takip etmeniz lazım demişti instagramdan takip edenlere uygunsuz şeyler yazmış.NESDelisi kendisini hiç tanımam ama gördüğüm kadarıyla oyun işleriyle ilgileniyor konularına yazmasam okuyup takip ediyordum böyle dolandırıcı çıkması......

Dolandırıcı derken para olarak değil günahına girmeyeyim emek hırsızlığı yapıyor diyeyim.

Realhas the Great

Profesör
Reaksiyon puanı
7,987
Büyük ihtimalle başka bir hesap açıp geri gelir

The Medic

Profesör
Reaksiyon puanı
1,285
neden neredeyse 90 yıl ban yedi ki?

Edit:bunu üsttekileri okumadan yazmıştım ama yinede emin olmak istiyorum.