Gönül Meseleleri

RedVenom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
merhaba arkadaşlar, üniversitede okumaktayım belli bir arkadaş grubumuz var 10 kişi kadar kızda o arkadaş gurubumuzun içinden. kıza gecen sene mart ayında acıldım, kız kabul etmedi bu süre içerisinde 2 gün kadar konusmamıştık daha sonra yeniden konusmaya başladık bütün yaz sürekli telefonda konustuk yazıştık.Ayrıca o arkadaş grubumuzun içinde arkadaşın arkadaşı var çocuk yaklasık 4-5 kere gelmiştir bulundugumuz yere kızlada konusoydu ama acılma gibi bir durum söz konusu degildi onun için .kız yazın çocuga benim kendisinden hoslandıgını söylemiş, çocuk beni biliyor tanıyor muhabbetimizde var ve buna ragmen kıza mesaj atıyor acılıyor görüşün olumlu olursa geri dönüş yaparsın olmassa bi daha arama demiş.kız da deger verdigi kaybetmek istemedigi için ne aradı ne sordu.kızla biz bu arada 2-3 defa yakınlaştık kızı çok seviyorum her fırsattada söylüyodum.ve onu bekliyecegimi söyledim.en son konusmamızda çocuk kıza acılmadan önce aramız gayet iyidi aramızıda bozdular gercekten.kızla son konusmmamızda zıt oldugumuzu görüişlerimizin uyuşmadıgını söyledi.Benim bu kızla aram iyidi birden bire zıtlaştık anlamadım.Kafamı dinlemek istiyorum bu tür konular düşünmek istemiyorum dedi.Bende son sözümü söyledim seni seviyorum,sevecem ve bekleyecem dedim.Ben kıza yaklasık 20 gündür yazmıyorum,ama kızı rahat bırakmıyolar sürekli rahatsız ediyolar kafası karıstırıyolar bunların farkındayım ama birşey yapamıyorum malesef ne yapacagım bilmiyorum.kız okulda yüzüme bile bakmıyor yabancıymışım gibi kenidimi çok kötü hissediyorum,intihar etmeyi bile düşündüm gerçekten.cüünkü artık bazı şeyler beni cok yormaya başladı.ne yapacagım bilmiyorum bu tür konularda tecrübeleri deneyimleri olan varsa bana yardımcı olabilirmi? zor durumdayım gerçekten vizelere bile çalısamadım notlarım kötü, yardımlarınızı bekliyorum.

POH

Asistan
Reaksiyon puanı
78
Yahu çık şu arabesk filmi modundan seni seviyorum,sevecem ve bekleyeceğim nedir ? Bu yaşlarda herkes yaşamıştır böyle şeyler, şunu aklının bir köşesine sok. Kimse senden daha önemli değil ve asla hak etmeyen birine hak ettiğinden fazla değer gösterme. Sen kendini geri çek hayatına devam et.O senin yüzüne bakmıyorsa sen hiç bakma. O kim ki ya ? Bir öyle bir böyle davranan kız için ne hayatını mahvet neden başka bir şey, sen otur dersine çalış. Sen değil o intihar etsin.

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Merhaba,

Hayatın bize türlü türlü sıvaları var ve hepside bize bir şeyler katmayı amaçlıyor. Yani yaşadığın şeyler hep deneyim olarak sana yarın daha doğru kararlar aldıracak.

Aynı dönemlerde kendimde ciddi sorunlar yaşadım, aşk güzel bu çağlarda ayrı güzel ve belli ki seviyorsun değer veriyorsun bu da çok normal ve güzel bir şey ancak güzel olan şeyler insanı üzmemeli demi?

Belli ki etrafında konuşacak arkadaşında yok içini bize dökmüşsün buda bir cevap aradığını gösterir, bu cevap nedir biliyor musun? Sen neden o okuldasın sorusudur... Ailen okuman için seni o okula gönderdi ve sen gidebilmek için kim bilir ne kadar emek verdin demi? Belki maddi sıkıntılar içinde okuyorsundur?

Sev ve arkasında dur, onurlu bir aşk "sevgi" besle sevdiğin insana... Dik dur yamulup gitme, kötü bir şey yapmıyorsun ancak karşılıksız bir ilişki söz konusu ve seninde söylediklerin arkasında durup hayatına devam etmen gerek... Yani hayatını seni bilmeden daha fazla yorum yapmak istemem ancak, çözüm bu yolda değil onu bil isterim.

Koşmak istiyorsun ama üzerindeki ağırlıkları atmak istemiyorsun. Düşüncelerin ağır olunca altında ezilirsin.

Özelden yazabilirsin. Sağlıcakla kal...

Yahu çık şu arabesk filmi modundan seni seviyorum,sevecem ve bekleyeceğim nedir ? Bu yaşlarda herkes yaşamıştır böyle şeyler, şunu aklının bir köşesine sok. Kimse senden daha önemli değil ve asla hak etmeyen birine hak ettiğinden fazla değer gösterme. Sen kendini geri çek hayatına devam et.O senin yüzüne bakmıyorsa sen hiç bakma. O kim ki ya ? Bir öyle bir böyle davranan kız için ne hayatını mahvet neden başka bir şey, sen otur dersine çalış. Sen değil o intihar etsin.

İnsanların duygularına saygınız olsun. Birini severken hak ediyor hak etmiyor diye sevmezsiniz! Karşısındaki kişiden nefret etmesini isteyerek bir sonuca varmasını isteyemezsiniz. Genç bir kardeşimiz, bunları yaşaması olağan bir durumdur. Olgunluk kazandıracak deneyimler yaşamaktadır. Sorunları halının altına süpürmekle onu çözemezsiniz. Doğru olan yüzleşerek, kendisi için doğru olan düşünceleri bulmasıdır.

Son düzenleme:

RedVenom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
başka düşüncesi görüşü olan varsa yardımcı olabilirmi ?