RedVenom
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 13
merhaba arkadaşlar, üniversitede okumaktayım belli bir arkadaş grubumuz var 10 kişi kadar kızda o arkadaş gurubumuzun içinden. kıza gecen sene mart ayında acıldım, kız kabul etmedi bu süre içerisinde 2 gün kadar konusmamıştık daha sonra yeniden konusmaya başladık bütün yaz sürekli telefonda konustuk yazıştık.Ayrıca o arkadaş grubumuzun içinde arkadaşın arkadaşı var çocuk yaklasık 4-5 kere gelmiştir bulundugumuz yere kızlada konusoydu ama acılma gibi bir durum söz konusu degildi onun için .kız yazın çocuga benim kendisinden hoslandıgını söylemiş, çocuk beni biliyor tanıyor muhabbetimizde var ve buna ragmen kıza mesaj atıyor acılıyor görüşün olumlu olursa geri dönüş yaparsın olmassa bi daha arama demiş.kız da deger verdigi kaybetmek istemedigi için ne aradı ne sordu.kızla biz bu arada 2-3 defa yakınlaştık kızı çok seviyorum her fırsattada söylüyodum.ve onu bekliyecegimi söyledim.en son konusmamızda çocuk kıza acılmadan önce aramız gayet iyidi aramızıda bozdular gercekten.kızla son konusmmamızda zıt oldugumuzu görüişlerimizin uyuşmadıgını söyledi.Benim bu kızla aram iyidi birden bire zıtlaştık anlamadım.Kafamı dinlemek istiyorum bu tür konular düşünmek istemiyorum dedi.Bende son sözümü söyledim seni seviyorum,sevecem ve bekleyecem dedim.Ben kıza yaklasık 20 gündür yazmıyorum,ama kızı rahat bırakmıyolar sürekli rahatsız ediyolar kafası karıstırıyolar bunların farkındayım ama birşey yapamıyorum malesef ne yapacagım bilmiyorum.kız okulda yüzüme bile bakmıyor yabancıymışım gibi kenidimi çok kötü hissediyorum,intihar etmeyi bile düşündüm gerçekten.cüünkü artık bazı şeyler beni cok yormaya başladı.ne yapacagım bilmiyorum bu tür konularda tecrübeleri deneyimleri olan varsa bana yardımcı olabilirmi? zor durumdayım gerçekten vizelere bile çalısamadım notlarım kötü, yardımlarınızı bekliyorum.