Gold'tan Samsung Galaxy Trend Plus Almak

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Merhaba akradaşlar , telefon alıcam peşin olarak almaya param yok açıkcası. Turkcell , Avea , Vodafone de sordum kampanyalı almak için ancak 500-530 tl lik telefon 800-850 ye geldiği oluyor taksitli alıcaz diye bi ton zarara girmeye gerek yok . Gold bilgisayar Hediye Kartı satıyor. İnternet üzerinden telefonun değerince hediye kartı alsam . Sonra hediye kartları ile telefonu alsam sizce mantıklımı. Güvenilirmidir . Tavsiyeleriniz bekliyorum

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
trend plus a verilen para çöpe atılmıştır açık net. başka bir cihaz almanı öneririm.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Fikir güzel ama telefon seçimi kötü. Git Motorola Moto G al, Sony Xperia L al, Discovery al. Bunlar pahallı geldiyse Xperia M al, Lumia 525 al... Trend plus nereden çıktı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aklımda Lumia 525 vardı ama Flash yok diye açıkcası caydım max. mütcem 500 550 tl .

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Fikir güzel ama telefon seçimi kötü. Git Motorola Moto G al, Sony Xperia L al, Discovery al. Bunlar pahallı geldiyse Xperia M al, Lumia 525 al... Trend plus nereden çıktı?

mağlesef bütçem okadar yok , Lumia 525 güzel gibi görünüyor ama windows phone yi sevmiyorum :(

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Xperia SP al hem 4.3 güncellemesi de geldi telefon Xperia Z1 gibi olur olmadı Xperia L al onada 4.3 güncellemesi geldi olmadı Discovery 2 al oda bu ay veya Nisan ayında çıkacak Samsung almada ne alırsan al Android istersen Sony yada HTC öneririm gerçi LG de bu aralar gelişti G2 Mini tanıtıldı veya 4.4 ile gelen orta segmet telefonları çıktı onlara bak istersen

Fugitive

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dostum golddan alışveriş yapmanı önermem ithalat garantisi altında onlar ve samsung garanti vermiyor gold mağazasının ürünlerine bilgin olsun zaten fiyatlardanda anlamışsındır.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Butcen ne kadar o tam net degil ayrica bankalar kredi cozumi veriyorlar diye duydum buyuk magazalarda

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mağlesef bütçem okadar yok , Lumia 525 güzel gibi görünüyor ama windows phone yi sevmiyorum :(
Windows Phone'u sevmiyorsun şimdi ama Trend Plus'ı alınca Androidten de nefret edersin gibime geliyor. Eğer androidte ısrar edersen benzer fiyatta Xperia M'i incele. Pek oyun oynamayı planlamıyorsan Lumia 525'i tavsiye ederim kesinlikle.

metinali

Doçent
Reaksiyon puanı
49
Biraz kendini zorla Disvovery al. Giriş seviyesi android kesinlikle alma.

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Bütçemi 620 tl ye kadar yükselttim muhtemelen Discovery için zorlicam , Taksitli nerden bulabilirim ?

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Bütçemi 620 tl ye kadar yükselttim muhtemelen Discovery için zorlicam , Taksitli nerden bulabilirim ?

Vatan bilgisayarın bazı şubelerinde odebank var onlar sana faiz olmadan kredi veriyor. Sen telefonu peşin alıyorsun. Sonra kredi taksitlerini bankaya ödüyorsun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yalnız Discovery'nin 4GB'lık kasalarında şarj girişinde sıkıntı var. 16 GB alman lazım o da 700TL yani senin bütçe gene yetmez malesef. Lumia 525'in tek sıkıntısı flash ise zaten telefon kameraları ışıksız ortamda iyi sonuç vermiyor. O yüzden bence çok önemli bir eksi değil. En büyük eksisi bence ön kamerasının olmaması. Peki Xperia M'i araştırdın mı?

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Yalnız Discovery'nin 4GB'lık kasalarında şarj girişinde sıkıntı var. 16 GB alman lazım o da 700TL yani senin bütçe gene yetmez malesef. Lumia 525'in tek sıkıntısı flash ise zaten telefon kameraları ışıksız ortamda iyi sonuç vermiyor. O yüzden bence çok önemli bir eksi değil. En büyük eksisi bence ön kamerasının olmaması. Peki Xperia M'i araştırdın mı?

Şarz soken işini duydum çok sıkıntı yaratmış , benimde aklımda 16 var 1 aya kadar kendimi zorlaya bilirim. Xperia M nin tasarımı hoşuma gitmedi ekran alt ve üst bölümündeki kısım çok büyük telefon ufak gibi duruyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nokia şu an için o fiyat aralığında en sağlam güvenilir telefon orta sınıf için nokia derim yada sony nin telefonları.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sorunu şarj soketi değil standart dışı usb kablosu sebeb oluyor... GMD alan usb kablosuda alsın... SAMSUNG öneririm...