erenberk
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 101
bu tür konulardan para alıyormusunuz? ciddi ciddi yani moderator arkaşlar mı kazanıyor site mi.. bu düpedüz reklam..
amcaoğlu ne yapıyosun nasıl gidiyor satışlar,bak ben de konuyu uplıyorum enişteye söylede bikaç bişeyler de bize atsın,evdekilere selamlarOlur mu, Gold babamın yeri ya bana para veriyorlar Diğer tüm kampanyalar da babamın şirketlerinden o yüzden hepsinden para alıyorum tabi, aylık 7-8 bin TL gibi bir şey kazanıyorum sırf bu işten.
Dünya böyle daha güzel olurdu herhalde
Acele etmeyin daha düşecek
isterse %50 olsun indirim hayatımda 1 kez alışveriş yaptım gold dan. Bir daha yapmam. Pahalıya alırım gene de yapmam illaki bi **ku çıkar sonra.
Bigün bundan alıp oyun arşivi yapmak istiyorum uzun ömürlüdür inşallah.
Nedenini öğrenebilir miyim? Kutulu birşey alırsam (ipad gibi) genemi dediğin gibi olur acaba ?
Toplama pc satın almıştım hayli pahalı idi dönemine göre. sorun yaşamaya başladım mavi ekran, hdd kafa vurması felan. servisine götürdüm. 2-3 defa hdd değişti hatta parayla model yükselttim. Anakart değişti. Gelen anakartta ses çipi bozuk çıktı o değişti. ekran kartı dışında değişmeyen parça kalmadı hala sorun devam ediyordu. Ki her parça değişiminde 10-20 gün bekledim. Mağazaya gidiyorum sorunlar böyle çözüm bulunamıyor dıyorum. ilgilenmiyorlar çözüm üretmiyorlar hatta utanmasalar dükkandan kovacaklar. Satarken taklalar atıyorlardı. En son aldım kasayı eve geldim hala sorun devam ediyordu. söktüm garanti bandrolünü. kendim sorunu buldum. psu da bir kabloda sorun var. temassızlık ki bana psu değişti demişlerdi. o kasayı kucağımda kış aylarında taşımaktan mahvoldum. Yalan olmasın belki 6 ay uğraştım. Sonra sorunun psu dan olduğunu ispat ettim teknik(!) servislerine. beni depoya gönderdiler. kasalar vardı hiç açılmamış. adam tekini çıkardı kutudan psu ları değişti. ötekini geri koydu. kim bilir kime gitti bozuk psu. o günden sonra alışveriş yapmadım oradan. başka yorumları nette bulabilirsin GOLD müşteri memnuniyetsizliğinde önde gidiyor.