Gold'da Harici HDD %35 İndirimli

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
xx55O.png

Buradan Ulaşabilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu tür konulardan para alıyormusunuz? ciddi ciddi yani moderator arkaşlar mı kazanıyor site mi.. bu düpedüz reklam..

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
bu tür konulardan para alıyormusunuz? ciddi ciddi yani moderator arkaşlar mı kazanıyor site mi.. bu düpedüz reklam..

Konun bulunduğu alana bakarsanız "kampanyalı indirimli ürünler" Bölüm Tüm sdn okurlarını büyük firmaların yaptığı kampanyalardan haberdar etmek için kimse reklam amaçlı yada para karşılığı burada bir şey yapmaz.

yapanada müsade etmeyiz

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Olur mu, Gold babamın yeri ya bana para veriyorlar :) Diğer tüm kampanyalar da babamın şirketlerinden o yüzden hepsinden para alıyorum tabi, aylık 7-8 bin TL gibi bir şey kazanıyorum sırf bu işten.

Dünya böyle daha güzel olurdu herhalde :D

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
Hdd fiyatları yavaş yavaş düzelmeye başlamış sanırsam.

Aeolian

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Olur mu, Gold babamın yeri ya bana para veriyorlar :) Diğer tüm kampanyalar da babamın şirketlerinden o yüzden hepsinden para alıyorum tabi, aylık 7-8 bin TL gibi bir şey kazanıyorum sırf bu işten.

Dünya böyle daha güzel olurdu herhalde :D
amcaoğlu ne yapıyosun nasıl gidiyor satışlar,bak ben de konuyu uplıyorum enişteye söylede bikaç bişeyler de bize atsın,evdekilere selamlar :)

berinark

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Acele etmeyin daha düşecek :D

Bende öyle düşündüğüm için şimdilik beklemedeyim. Bu arada Gold dışında başka yerlerdede indirim var genel olarak. Erenberk seni sevdiğimi biliyorsun dimi :D laptop alacağımda şu sıralar :D Babana bol selamlar :D:D:D

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
isterse %50 olsun indirim hayatımda 1 kez alışveriş yaptım gold dan. Bir daha yapmam. Pahalıya alırım gene de yapmam illaki bi **ku çıkar sonra.

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Bigün bundan alıp oyun arşivi yapmak istiyorum uzun ömürlüdür inşallah.
isterse %50 olsun indirim hayatımda 1 kez alışveriş yaptım gold dan. Bir daha yapmam. Pahalıya alırım gene de yapmam illaki bi **ku çıkar sonra.

Nedenini öğrenebilir miyim? Kutulu birşey alırsam (ipad gibi) genemi dediğin gibi olur acaba ?

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
hdd fiyatları daha da düşecek. 2013te eski seviyesine gelir. 1 tb hddleri 120liraya aldığımız günler yakındır. o zamana akdar emcbur kalamdıkça hdd almam. :)

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bigün bundan alıp oyun arşivi yapmak istiyorum uzun ömürlüdür inşallah.

Nedenini öğrenebilir miyim? Kutulu birşey alırsam (ipad gibi) genemi dediğin gibi olur acaba ?

Toplama pc satın almıştım hayli pahalı idi dönemine göre. sorun yaşamaya başladım mavi ekran, hdd kafa vurması felan. servisine götürdüm. 2-3 defa hdd değişti hatta parayla model yükselttim. Anakart değişti. Gelen anakartta ses çipi bozuk çıktı o değişti. ekran kartı dışında değişmeyen parça kalmadı hala sorun devam ediyordu. Ki her parça değişiminde 10-20 gün bekledim. Mağazaya gidiyorum sorunlar böyle çözüm bulunamıyor dıyorum. ilgilenmiyorlar çözüm üretmiyorlar hatta utanmasalar dükkandan kovacaklar. Satarken taklalar atıyorlardı. En son aldım kasayı eve geldim hala sorun devam ediyordu. söktüm garanti bandrolünü. kendim sorunu buldum. psu da bir kabloda sorun var. temassızlık ki bana psu değişti demişlerdi. o kasayı kucağımda kış aylarında taşımaktan mahvoldum. Yalan olmasın belki 6 ay uğraştım. Sonra sorunun psu dan olduğunu ispat ettim teknik(!) servislerine. beni depoya gönderdiler. kasalar vardı hiç açılmamış. adam tekini çıkardı kutudan psu ları değişti. ötekini geri koydu. kim bilir kime gitti bozuk psu. o günden sonra alışveriş yapmadım oradan. başka yorumları nette bulabilirsin GOLD müşteri memnuniyetsizliğinde önde gidiyor.

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Toplama pc satın almıştım hayli pahalı idi dönemine göre. sorun yaşamaya başladım mavi ekran, hdd kafa vurması felan. servisine götürdüm. 2-3 defa hdd değişti hatta parayla model yükselttim. Anakart değişti. Gelen anakartta ses çipi bozuk çıktı o değişti. ekran kartı dışında değişmeyen parça kalmadı hala sorun devam ediyordu. Ki her parça değişiminde 10-20 gün bekledim. Mağazaya gidiyorum sorunlar böyle çözüm bulunamıyor dıyorum. ilgilenmiyorlar çözüm üretmiyorlar hatta utanmasalar dükkandan kovacaklar. Satarken taklalar atıyorlardı. En son aldım kasayı eve geldim hala sorun devam ediyordu. söktüm garanti bandrolünü. kendim sorunu buldum. psu da bir kabloda sorun var. temassızlık ki bana psu değişti demişlerdi. o kasayı kucağımda kış aylarında taşımaktan mahvoldum. Yalan olmasın belki 6 ay uğraştım. Sonra sorunun psu dan olduğunu ispat ettim teknik(!) servislerine. beni depoya gönderdiler. kasalar vardı hiç açılmamış. adam tekini çıkardı kutudan psu ları değişti. ötekini geri koydu. kim bilir kime gitti bozuk psu. o günden sonra alışveriş yapmadım oradan. başka yorumları nette bulabilirsin GOLD müşteri memnuniyetsizliğinde önde gidiyor.

Geçmiş olsun valla :/ Bu arada okumayı bitirmeden önce parçaların uyumsuzluğunu düşünümüştüm hatta ilk başta belki ondandır sorun neyse sen halletmişsin yinede :) Geç ama hayırlı olsun.