Gold.com.tr Gold Computer

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan exop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

exop

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Merhabalar herkese,
Hemen konuya hızlı bir giriş yapmak istiyorum. Aralık ayının 21'inde sipariş verdim ve ödemeyi hemen havale ile yaptım. Daha sonra bu hızlı gönderide bulunan ürün!!!! 1 hafta içinde kargoya bile verilmedi. Ben de siparişimi iptal ederek, ücret iadesi istedim. İşte olay burada başlıyor. 2 hafta oldu, rezalet bir müşteri hizmetleri var. 2 hafta boyunca yarın iadeniz gerçekleştirlecek dendi ve hala iade yok. Daha kötüsü bugün gelen mail ile Hesabımın Iban numarasını istediler. 2 hafta boyunca akılları neredeydi acaba! Gelelim bu online alışveriş sitesinden neden nefret ettiğime, siz siz olun sakın aldanmayın. Hepsiburada.com'un bile daha iyi olduğunu bile söyleyeiblirm, artık durumu siz düşünün.

1-Sitede sipariş sonrası iptal butonu yok!
2-Müşteri hizmet numaraları en az 5 dakika bekletiyor, Mesai saatleri dışında 15 dakika!
3-Sitedeki müşteri hizmetlerine mesaj atınca güya en fazla 40 dakikada geri dönüyorlarmış(İsterseniz Müşteri hizmtlerini arayın orada da böyle söyleniyor). 4 mesaj attım,2 günden önce dönmediler.
4-Müşteri hizmetleri otomatik cevap atıyorlar. Heralde konuya göre belirli bir listeden kopyala yapıştır yapıyorlar.
5-Müşteri hizmetlerinde Ali bey vardı,Benim güya satış temsilcim oymuş, Kendisine asla telefonla ulaşamadım. Müşteri hizmetlerini arayınca aktarıyorlar ama cevap vermiyor telefonlara.
6-Müşteri hizmetleri yetkilileri asla bilgi vermiyorlar(hepsiburada.com gibi). Sadece biz ileticez diyorlar.
7-Ali bey'den bugün aldığım maildeki numara ve dahili numara yanlış. Maildeki imzalarında bile sahte numara kullanıyorlar.
8-Siparişiniz hızlı kargo olsa bile uzun süre bekliyorsunuz.
9-İade için 2 haftadır beklettiler.

Kısacası siz uzak durun bu siteden. Ben pişman oldum,okulda olduğum için haftaya pazartesi günü hakem heyetine dekontum ile başvuracağım. Devamını buradan yazmaya çalışacağım.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Arkadaş bu ülkede işini hakkıyla yapan bi firma yokmu yaw hepsinde aynı dert... :hammer:

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
geçmiş olsun. inşallah kısa sürede sorunu çözersin.

toste

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçmiş olsun.. Eğer hala hallolmadıysa Tüketci Heyetine başvur derim.. sıkıyorsa halletmesinler :D

konyak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İlginç gold bilgisayar gibi kurumdan böyle bir hata.. Geçmiş olsun hocam.. daha önce gold bilgisayardan toplama bilgisayar aldım bir sıkıntısını görmedim. İnternetten alışverişlerimi gold bilgisayar üzerinden değilde yerinde yapıyorum genelde.. Daha çok hizlial.comdan alışveriş yaparım bu güne kadar da en iyi internet sitesi benim için.

exop

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Konu halen günceldir. 1 Hafta oldu, tüketici hakem heyetinden daha haber gelmedi. Gold computer ise iptaldan sonra 30 gün geçmesine rağmen halen paramı iade etmedi. Teşekkürler gold computer!

exop

Asistan
Reaksiyon puanı
4
2 ay olmasına 10 gün kaldı. Tüketici hakem heyetinden cevap bekliyorum. Gold computer rekora koşuyor.

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
ben üç gündür arıyorum kontorün ... kodular bu nedir hep aynı cevap şu anda tüm müşterilerimiz başka müşterilerle ilgileniyo kaç kere mail attım dönen olmadı 750 gb seagateyi 216 liraya başka yerde bulsam golddan almayacam ya da yaza kadar bekleyip öyle alacam peşin pğarayla ama bu asla gold olmayacak çok boktan hizmetleri var hızlıal çok daha iyi telefon aldım 5 günde geldi (normalde üç gün ama ben köyde olduğum için ve köye kargo tek gün geldiği için 2 gün daha bekledim) boşverin goldu hızlıaldan pcdepodan bimeksten alın teknosadan kazık yiyin daha iyi en azından elinize mal geçio karşınızda muhattap buluyosunuz

sunelan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ben üç gündür arıyorum kontorün ... kodular bu nedir hep aynı cevap şu anda tüm müşterilerimiz başka müşterilerle ilgileniyo kaç kere mail attım dönen olmadı 750 gb seagateyi 216 liraya başka yerde bulsam golddan almayacam ya da yaza kadar bekleyip öyle alacam peşin pğarayla ama bu asla gold olmayacak çok boktan hizmetleri var hızlıal çok daha iyi telefon aldım 5 günde geldi (normalde üç gün ama ben köyde olduğum için ve köye kargo tek gün geldiği için 2 gün daha bekledim) boşverin goldu hızlıaldan pcdepodan bimeksten alın teknosadan kazık yiyin daha iyi en azından elinize mal geçio karşınızda muhattap buluyosunuz

Hızlal.com un en altına in ve yazanı oku şaşıracaksın. :D

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
alt kuruluşu ana kuruluştan daha iyi desene

exop

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Konu halen güncel. Siparişimi iptal edeli 7 hafta oldu. Gold Computer'dan halen geri ödeme yok. İlginç olan bugün bana tüketici hakem heyetinden haber geldi. Gold computer aramış, ödeyeceklerini söylemişler iki gün önce. Ben hesaplarımı kontrol ettim, buna rağmen geri ödeme yapmammışlar. Bende kararın çıkmasını istedim. Karar inşallah bir haftaya kadar çıkacak ve bende burada Gold Computer'dan alışveriş yapılmaması için yayınlayacağım.

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Talihsiz bir durum.Gerçekten insanı çok sıkıntıya sokuyor bu durumlar.Bir süreden sonra insan parayı pulu bırakıyor gurur yapıyor.Çünkü kendini dolandırılmış, enayi yerine konulmuş gibi görüyor.Gerçeğide bu zaten.İnternetten alışveriş yaparken çok dikkatli olmak lazım.Ben hepsiburada.com'dan bi ürün almıştım bir kaç ay evvel.Yaklaşık 10 gün kadar bekledim.Sadece mail attım siparişim ne durumda diye.Bilgi verdiler tedarik sürecinde diye.Yaşanan gecikmeden dolayı özür dilediler.2 gün sonra kargoya verildi.Ondan sonraki 2 gündede elime ulaştı.yani 2 hafta falan oldu.Ama ürünü alırken biliyordum bu kadar gecikeceğini.Hiç telaş yapmadan.Sadece bekledim ve muradıma erdim :)

sahinport

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gold ta çalışmış biri olarak pek tavsiye etmiyorum goldu. ayrıca hızlıal sitesi de onların ve birçok ürün çakma garanti

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Bizim milletimizin düştüğü en büyük yanlış burada başlıyor. Büyük firmaları seçmelerinde ki tek neden biraz ucuz olması. Eğer bunu gidip normal - orta ölçekli bilgisayarcıdan yapsalar, hem muhattab olacak birilerini bulurlar hemde satış sonrası adam akıllı desteği olur !

Büyük geçmiş olsun size de :)

rcknr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hizlial al logusundada powered by gold yazıyor

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Gold Bilgisayardan bir kere toplama pc satın aldım. Ağzımdan burnumdan geldi. Teknik servisleri berbat. Müşteri memnuniyeti sıfır. Karda yağmurda defalarca kasa kucağımda gittim geldim. Ve o gün bu gündür Gold dan alış veriş yapmadım yapmamda. Ucuz Satsa dahi yapmam. Ayrıca teknik servisin bulamadığı çözümü dayanamayıp kasayı kendim açınca buldum. Kısacası Gold dan alış verişi asla ve asla önermiyorum. Öyle büyük firma vs martavallarına kanmayın. Satana kadar herşey.