Gol kralı Burak Yılmaz!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
burak_sevinc_gs_2_201112.jpg

2012/2013 sezonunun gol kralı, 24 golle Galatasaraylı oyuncu Burak Yılmaz oldu.

Burak Yılmaz, geçen sezon Trabzonspor formasıyla 33 golle yine gol kralı olmuştu.

Ajansspor

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Alnının teriyle, çalışarak, emek vererek bu yerlere geldi...
Helal olsun.

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Tebrikler Burak, Tebrikler Galatasaray :)

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Aslanım Benim...
Elbette birçok hata yapmıştır ve gol kaçırmıştır ama yine de Eminim ki birçok kişiyi, bu sene oynadığı mücadeleci, etkili ve skorer futbolla mahcup etmiştir..

Tebrikler KRAL...

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
bizdeyken hiç bir takım taraftarı beğenmiyordu gs taraftarıda dahil :wink:

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
gs taraftarı olarak Fb deyken bile beğeniyordum :P :D

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Galatasaraylıyım ama adam biraz bencil. Gol oluyor, adam "niye bana pas atmıyorsun?" diye sitemde bulunuyor.

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Hem ligde hem ş.liginde güzel sezon geçirdi.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kafayla attıklarını saymazsak hayırlı olsun,sağ ayağıyla attıklarını saymazsak hayırlı olsun vesaire vesaire...

Neyse cevabı Burak'a bırakalım

BKklNaVCYAE72_J.jpg:large

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Her ne kadar egoist olsa da emeği büyüktür, başarılı olmasını isteriz, başarılarının devamını dileriz. Peki Burak başka bir takıma transfer olacak mı? Terim, Burak için "Elde tutması zor" demişti.

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Kral adam yav :D millet kötü dedikçe inatlarına atior :D

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
@friendly abi arkadaş sosyal medya'da genelleme yapmayı ögrenememiş yoksa senin bir kötü yönünü görmedim kaldıki ezik yönün ?

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hocam sil şu mesajını burda hiçbir taraftar grubuna ezik diye hitap edemezsin,hangi takım taraftarı olursa olsun

silmeyi düşünmüyorum utanmasalar 20 sene önceki penaltıdan bahsedicekler. ki belli sürede geçti silme şansım yok

o zaman bizde bjk her maç yendiğinde bunu yazalım
[video=youtube;bzMHJNNnl0g]http://www.youtube.com/watch?v=bzMHJNNnl0g[/video]

gol kralı bizden çıktı sizin ne işiniz var burda. tebrik etçeksen et . eski defteri açıysunda orda kimse kendini yere atmadı. çizgi dışında olan faulu penaltı olarak verdi.

madem bu kadar hakyemez takımsınız. Emek hırsızı dediğiniz burak yılmaz ın yaptığının aynısını Gekas yaptı onu alkışladınız. Bir kişide çıkıp Gekas a emek hırsızı demedi herkes hakeme yüklendi ne kadar ilginç oysaki o hakemler fb-bjk derbisinde fb nin net 1 golünü vermedi. o zaman nerdeydiniz ey bjk ? eski defteleri açarsak siz zararlı çıakrsınız

Gekasa emek hırsızı denilmedi çünkü Gekas bjk den üstün değil Burak Yılmaz a dediler neden çünkü Burak Yılmaz Türk ve sizde tutunamadı goller atamadı. ama ts ve gs de çatır çatur attı sizde bunu yediremiyosunuz. gsnin başarılını hep masabaşına bağlıyorsunuz. yeter.

ya bi bırakın Allah Aşkına .

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
oooo bunun gibi bir çok örnek bulunur
ama bunun gibi örnek bulunmaz

[video=youtube;a1oe3YVpSk4]http://www.youtube.com/watch?v=a1oe3YVpSk4[/video]
boş mesaja devam edıyorsun.

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
oooo bunun gibi bir çok örnek bulunur
ama bunun gibi örnek bulunmaz

boş mesaja devam edıyorsun.

sana noluyor bi mesaj yazdık hala etkisinden anlaşılan.
1.si konu seni ilgilendirmiyor
2.si [MENTION=63117]friendly[/MENTION] sana eziksin felan demedim gayet güzel bir şekilde tebrik etmişsin

ben o penaltıyı hatırlatan herşeye bi bahane kusur arayan. başasırısızlığı tkaımda değil başarıyı masabşında arayan bjk taraftarına dedim. sende çok iyi biliyorsunki beşiktaşta çok öyle taraftar var. biz 8. olduğumuzda yok o maçta şu vardı felan dedik mi gittik takımımızı protesto ettik stadda geri geldik. ama çok yanlış hareket yapıyolar yok real madrid schalke bayrağı birikiyor en sonunda birine patlıyor. yazdığım için pişman değilim üstüne alınması gereken alındı zaten herkes aynı değildir. ki bende öyle büyütülcek biri değilim sadece taraftarım ama objektifim. kimse kimseyi sevmek zorunda değil burak yılmaz ı çoğu gs taraftarıda sevmiyor ama bi insana bi lakap taktınız adam acısını çekiyor hala .

daha fazla uzamasın o mesajı yazan hariç diğerlerinden özür dilerim . işin içine fanatiklik girince olay çirkinleşiyor futbol çarşıyla güzel gfb yle ultraslan güzel kusura bakmayın.

mesut ama sen üstüne alın futbol sensiz daha güzel