Göksel - Mektubumu Buldun Mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
69458697420611231.jpg

14438697420611231-1.jpg

Albüm ile ilgili bilgiler

“Bu şarkıları seçerken ve söylerken çocukluğuma dönüp, neden şarkıcı olmak istediğimi anımsadım…”

Başarılı sanatçı Göksel’in yeni albüm çalışması “Mektubumu Buldun mu?” şarkıların organik ve orijinaline sadık kalınmış aranjmanları ile sizi şehrin eski caddelerinde ispanyol paça pantalonlarla iyi niyetli bir gezintiye çıkarıyor.

Şarkılar Göksel’in yorumu ile nostaljik hallerinden birşey kaybetmezken, yepyeni bir solukla tekrar canlanıyorlar. Albümü dinlerken eski bir gazinonun kırmızı kadife perdeleri açılıyor gözlerinizin önünde ve Göksel buğulu sesiyle size o zamanlardan seslenmeye başlıyor.

Yeni albümünde 70’li yılların şarkılarına yer veren Göksel, eski şarkıları seslendirmesine rağmen 2000’li yıllar için sıradışı ve yenilikçi bir albümle müzik severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Besteci kimliğiyle pek çok hit şarkıya imzasını atan Göksel, bu albümde sadece yorumcu kimliğiyle dinleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Göksel; “Kendi şarkılarım olmamasına rağmen diğer albümlerimle paralellik gösteren bu proje albümde, yorumcu kimliğimle var olmaktan çok mutluyum… Müzikal yolculuğumda çok güzel bir deneyimdi. Çocukluğumdan beri severek dinlediğim şarkıları yeniden yorumlamak beni bu albüme duygusal olarak bağladı. Çünkü her şarkının ayrı bir hatırası var” dedi.

Albümdeki Eserler

1. Baksana Talihe
  2. Ağlamak Güzeldir
  3. İnanmam
  4. Çaresizim
  5. Dudaklarında Arzu
  6. Gülmek İçin Yaratılmış
  7. Mektubumu Buldun mu?
  8. Bilemedim
  9. Senden Başka
  10. Güle Güle Sana
  11. Şimdi Sen Varsın
  12. Sen Bensiz Ben Sensiz
Albüm tanıtımını dinlemek için tıklayınız...

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Hayırlısı olsun :) Depresyon dışında pek favori olan bi şarkısı olmadı bence demet akalın bu senede favori olur :)

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
İcabına Bakalım... Buy The Album

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu kadının sesine de kendisine de hastayım. Şu resmin tatlılığına bak ya. :D

Demet Akalın'ın toz pembe şarkısı harika olmuş. Müzik bölümüne ekleyeli 2 gün oldu yaklaşık 1500 kişi dinlemiş valla.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Yaşlanmış Artık Surat İfadesi Bittim Ben Yaa Diyo... Madonna'ya Karışmayın

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Bu kadının sesine de kendisine de hastayım. Şu resmin tatlılığına bak ya. :D

Demet Akalın'ın toz pembe şarkısı harika olmuş. Müzik bölümüne ekleyeli 2 gün oldu yaklaşık 1500 kişi dinlemiş valla.

Bencede Sözleri enerjisi süper Tozpembe şarkısının kıpır kıpır bi şarkı Bende Demet Akalın Hastasıyım :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bencede Sözleri enerjisi süper Tozpembe şarkısının kıpır kıpır bi şarkı Bende Demet Akalın Hastasıyım :)
Tozpembe hayaller vardı pembesi gitti tozu kaldı diyenlerdensin sende galiba? :D

?_?_stella_?_?

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
gökselin en süper şarkısı kurşini renklerdir;) dinlemenizi tavsiye ederim :)

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Hayırlısı olsun :) Depresyon dışında pek favori olan bi şarkısı olmadı bence demet akalın bu senede favori olur :)

depresyonu dinledin sanırım sadece.. Arka Bahçem'in üzerine şarkısını tanımam.
Ama söylediği her şarkıda kendi yorumu - ki oldukça başarılı oluyor- bulunmakta.