İyi günler. Bina yeni, ilk oturanlardan biri biziz. Binayı yapan kişiler internet hattının çekildiğini sadece kutunun geleceğini söylemişti. Binada Türk Telekom FTTH 1000 Mbps Fiber olacak inşallah. Yalnız Türknet, Millenicom ve Kablonet girince altyapı gözüküyor. Millenicom Fiber 100 Mbps diyor sanırım verebileceği maksimum internet bu. Türknet yine Fiber 100 Mbps diyor ama port yok gözüküyor. Kablonet ise FTTH gözüküyor ama 1000 Mbps yazmıyor. Türk Telekom, Netspeed ve Superonline sitelerinde ise altyapı yok diyor. Hali hazırda eski evden VDSL üyeliğimiz vardı Türk Telekom buraya taşınınca dondurduk. İnterneti yapan kişi binaya kağıt bırakmıştı bayram sonrası olur demişti ama Ramazan geçti daha yeni altyapı görmeye başladım ayrıca 100 Mbps bize taahhüt edilenden az geldi acaba Türk Telekom ile görüşsek port açtırmamız gerekiyorsa bile taahhüt ettikleri 1000 Mbps'yi verirler mi? Bir de Göknet sitesinde altyapı sorgulama yapmaya çalışıyorum ama şehire tıklıyorum mesela şehir çıkmıyor hiç tam adres gireyim diyorum yazınca enter onaylamıyor. Hiçbir şekilde işlem yapamıyorum artık Göknet sitesi pasif mi bir de Göknet gibi olan ayrıntılı bir site var mı acaba? Bir de port açtırmam gerekiyor sanırım bu kaç güne olur bina yeni hiç kimse daha internet açtırmamış sanırım.