• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Gök gürültüsünü sever misiniz??

Ben de çok severim sağanak yağmur ile birlikte :)

İstanbul'da başlayan gök gürültülü sağanak yağış ile çıkan şimşekler geceyi aydınlattı. Siz sever misin böyle havaları :) Benim en sevdiğim havalar...

Yağmur varsa herseyi severim ?
Bu arada şaşırdım konu dışı konu açmışsıniz hep gündem fln açınca ?

Evet severim hele tam uyurken gök gürültüsü ve yağmur çok daha güzel oluyor..

gündüz ise kapalı hava yağmur ve kahve , mmm şüpeer

Yağmuru severim, lakin şimşek ve gök gürültüsünü sevmem. Sanırım bu yıldırım düşmesinden korktuğum içindir.

Yağmurlu hava da en iyi şwy nedir sizce

Evdeyken evet ama dısardayken hayir.yagmurda dısardayysam ondan sonraki günlerde kesin hasta olurum

Corona, sokağa çıkma yasağı derken böyle havaların tadını çıkaramaz olduk. :( Şimdi arabayı alıp sakin bir müzikle gezmek.. Sahilde kafa dengi birileriyle birer bira içerek ıslanmak.. Ah corona ahhh...

Corona, sokağa çıkma yasağı derken böyle havaların tadını çıkaramaz olduk. :( Şimdi arabayı alıp sakin bir müzikle gezmek.. Sahilde kafa dengi birileriyle birer bira içerek ıslanmak.. Ah corona ahhh...
Bu durumu bende düşündüm şu an sevdiğimiz arkadaşlarımızla dışarıda olmak vardı ama yapabildiğimiz maksimum şey camdan izlemek...?

Hayır fazla olmamak kaydı ile yağmur yağacak yüksek seste gök gürültüsü ve bulutları aydınlatan şimşeker
Ve boş yollar alacaksın arkadan itişli bir araba yanlaya yanlaya gezeceksin sokaklarda boş ki şimdi
Altınizda bir evo olacak yanlaya yanlaya ???? evo hayranından da bu beklenirdi zaten

Evdeyken en sevdiğim havadır. Özellikle şu günlerde zaten eve tıkılmışken dışarıda havanın güzel olmasına tahammülüm kalmadı desem yeridir. Güzel bir yağmur, hoş bir şarkı ve bir kahve. Sonrası zaten belli... Tam bir duygu karmaşası. O an düşünenler, akla gelenler... Mutlu da ediyor, üzebiliyor da. Yine de güzel.