- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 351
cjc199 / Jeff199 / - $2.17 = TL4.92
ben defalarca kullandım bu promosyon kodlarını.Arkadaşlar sakın sakın almayın sakınnnnn
Bir arkadaşım aldı 1$'a birde yanlış hatırlamıyorsam 10$'da gizlilikmi neydi. 11 dolay yapıyor buda 24 tl falan. bi sene sonra 54 tl fatura çıkarttılar arkadaşımda iptal olsun tekrar alırım başka bi siteden dedi. Veee godaddy 1 yıl uzattı domain'i bu seferde 150 tl'mi ne fatura çıkarttı almak için transfer kodu vs. hiçbiri olmadı ve böyle bi para tuzağına düştü benim tavsiyem yoncu.com yada isimtescil.com kullandım çok iyi siteler gizlilik için ayrı bi ücret ödemenizede gerek yok.
manuel yap kardeşim ödeme şekliniKredi kartı ile alacağım.Bazen fazla para çekiyor diyorlar onu nasıl engelleyebilirim ?
Bu kampanyalardan faydalanınca transfer kilidi felan mı koyuyor yani 1 sene sonra başka firmaya geçebiliyor muyuz ?cjc99gzcom
.com için geçerli.
Bu kampanyalardan faydalanınca transfer kilidi felan mı koyuyor yani 1 sene sonra başka firmaya geçebiliyor muyuz ?
1 sene sonra fiyat 15 dolar üzerinden mi alınır?0.99 dolar domainler 1&1 de link ; 1&1 | Hosting, Domain Registration, Website Services