God of War 2 Ve 3 Karşı Karşıya Geldi

The Dark Knight

Profesör
Reaksiyon puanı
77
Önümüzdeki haftalarda piyasaya çıkacak olan God of War 3 daha şimdiden büyük bir ilgi çekmeye başladı. Talep o kadar fazla ki, Sony bile tüm planlarını bu oyun üzerinden yapıyor. İşte serinin son iki oyunu arasındaki grafik farkı.

Sony'in en kuvvetli kalesi olan God of War 3, 15 Mart'ta raflardaki yerini alacak. Serinin ilk iki oyunu PlayStation 2 konsolunun ömrünün 3 yıl daha uzamasına neden olmuştu. Sony önümüzdeki aylarla ilgili tüm planlarını GOW 3 üzerinden yapmaya başladı bile.
Kratos-Comparison1267359925.jpg
Sinema filmlerini aratmaya kurgusal sahneleri ve görsel efektleriyle ünlü olan GOW serisi, bu özelliğini yeni oyunda da devam ettirmeyi planlıyor. Bir süre önce, yapımcılar, GOW 3'de bulunan ara videolarda bile oyunun grafik motorunu kullandıklarını açıklamıştı.
Bu iddialarının ne kadar büyük olduğunu görmek için ise God of War 2 ve 3 arasındaki farkları gösteren karşılaştırmalı görseller yayınladılar.

</span></span>

zuvay nidya

Doçent
Reaksiyon puanı
8
te kelimeyle mükemmel,ps3 olmasa da iyi oyunlar cikariyor sony.tabiki bunu tek basina ve kendi ürüne cikarsa cok zarar yapar bence.cünkü sirf böyle guzel oyunlar icin ben ps3 almam.ama adamlar buna göre oyunlari cikariyorsa daha cok zarar yapar,ama xbox icin de ayni anda cikarmis olursa sony burdan daha cok kar yapar.ve inaniyorum ki burda sony kendi ürününü stacagi yerde daha cok oyun satmis olur.burda aslinda amac ps3 satmak degil kar yapmak tir.
o yüzden bu mantigi hic uygun görmüyorum sonyeden .aynisi ms xbox icinde gecerlidir.

ReasTa

Profesör
Reaksiyon puanı
4
God of war ın tüm serilerini oynadım ve müthiş bi oyun bakalım 3.serisini oynamak kısmet olucak mı :unsure: çok merak ediyorum o oyunu :rolleyes:

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
bi şekilde pc ye port edilebilir mi acaba bu oyun. Korsancılar zengin olur valla

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Demosu mukemmeldi tam sürümü başlı balina bir yapıt olsa gerek. Oyun elbette play station 3 satışlarını etkileyecektir ya da plâyı station 3 salonlarına rağbet önemli ölçüde artacağı kanısındayım

GOD OF WAR III

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
te kelimeyle mükemmel,ps3 olmasa da iyi oyunlar cikariyor sony.tabiki bunu tek basina ve kendi ürüne cikarsa cok zarar yapar bence.cünkü sirf böyle guzel oyunlar icin ben ps3 almam.ama adamlar buna göre oyunlari cikariyorsa daha cok zarar yapar,ama xbox icin de ayni anda cikarmis olursa sony burdan daha cok kar yapar.ve inaniyorum ki burda sony kendi ürününü stacagi yerde daha cok oyun satmis olur.burda aslinda amac ps3 satmak degil kar yapmak tir.
o yüzden bu mantigi hic uygun görmüyorum sonyeden .aynisi ms xbox icinde gecerlidir.

Firmaların tek amacı kâr etmek değildir. Bazen gövde gösterisidir ki bu oyun tam da gövde gösterisi yapılacak bir oyun..

Böyle oyunlar PS3'e konsol sattıracaktır ki buda her konsoldan kâr etmek demektir. Sen bu oyun için PS3 almayabilirsin ama sırf bu oyun için PS3 alacak yüz binlerce insan var.

Ve şöyle bir nokta daha var. Oyun 40 GB.. Bu oyun tek bir Blu-Ray diske sığabiliyor. Ama X360 için (Çift katmanlı DVD'den = 9GB) 5 diske sığacaktır.

Oyun Avrupa'ya 17 Mart'ta satışa sunulacak. Oyun Türkiye'ye 18 Mart'ta gelmezse ben 20 Mart'ta dışarıdan temin edeceğim. =)

Ve şu da GT TV'den çok uzun God of War 3 sahneleri var. İzlemek isteyenler girsin. Gerçekten muhteşem::> BURDA