Göbek bağını Hira Mağarası'na gömeceğim!

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,455
Reaksiyon puanı
530
Puanları
0
vv_3464.jpg


Kenan Erçetingöz'ün sunduğu Yüz Yüze programına bu hafta pop müziğinin kraliçesi taze anne Demet Akalın konuk oldu. Akalın, programda kendisi ve eşi hakkında ilginç itiraflarda bulundurken, programın sonlarına doğru stüdyoya gelen Okan Kurt da ilginç açıklamalarda bulundu.

"HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENİNCE HAVALARA UÇTUM"

Eşi Okan Kurt'la evlendikten sonra çocukları olmadığı için bir dönem psikolojisinin bozulduğunu söyleyen Akalın daha sonra olayları akışına bıraktığını söyledi... İlk evlendiği zaman hormon tedavisi gördüğünü belirten Akalın, "Biz Okan'la tüp bebek denedik, olmadı. O dönem psikolojim bayağı bozulmuştu. Bir gün Okan'a 'Okan bu böyle olmuyor. Ortada çok gerizekalı bir durum var. Beni boşa' dedim. Okan da 'Demet saçmalıyorsun' dedi. Sonra çevremdekiler kafaya takmamam gerektiği söyledi ve ben de öyle yaptım. Gerçekten de öyle oldu. Birkaç defa denedik olmadı. Sonra konser programlarımı hazırladığımız dönemde doktorum 5 haftalık hamile olduğumu söylediğinde şok olmuştum ve sevinçten havalara uçtum" dedi.

demet-akalin_7825.jpg


OKAN KURT: GÖBEK BAĞINI HİRA MAĞARASI'NA GÖMECEĞİM


Programın sonlarına doğru Erçetingöz, Okan Kurt'u stüdyoya davet etti. Kurt, programda kızı Hira'nın göbek bağını ne yapacağını soran Erçetingöz'e, "Göbek bağını Nur Dağı'ndaki Hira Mağarası'na gömeceğim" cevabını verdi.

Hira Mağarası, Kur'an-ı Kerim'in Hz. Muhammed'e indirilmeye başlandığı yer olarak biliniyor.

demet-akalin_5774.jpg


Ensonhaber
 

Bloother

Rektör
Katılım
29 Ekim 2013
Mesajlar
10,949
Reaksiyon puanı
2,327
Puanları
293
Yaş
37
Konum
Antalya
Çok dini bütün bir insan zaten kendisi. Göbek bağını da Hira mağarasına gömdü mü çocuğu kesin evliya olur..
 

mendocino

Rektör
Katılım
9 Ocak 2009
Mesajlar
11,032
Reaksiyon puanı
81
Puanları
228
Hıcbır ozellıgı olmayanların ünlü olduğu ülke Türkiyem benim
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
göbek bağını saklamaları gerek ama cahiller gömecek... yuh...
 
D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Akillari sira dalga geciyorlar. Bu medeniyetsizlere yüz veren bizleriz maalesef.
 

Lee Tai

Profesör
Katılım
16 Temmuz 2013
Mesajlar
1,539
Reaksiyon puanı
2
Puanları
216
Karısı kaçkere sanayiye girmiş birisi , zaten doğacak sıpanın bağini da koydurucaklar oraya.
 

Aimee

Asistan
Katılım
15 Aralık 2014
Mesajlar
102
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
Yorum yapmak istedim ama yapamadım:)
 
Üst