Göbek bağını Hira Mağarası'na gömeceğim!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
vv_3464.jpg

Kenan Erçetingöz'ün sunduğu Yüz Yüze programına bu hafta pop müziğinin kraliçesi taze anne Demet Akalın konuk oldu. Akalın, programda kendisi ve eşi hakkında ilginç itiraflarda bulundurken, programın sonlarına doğru stüdyoya gelen Okan Kurt da ilginç açıklamalarda bulundu.

"HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENİNCE HAVALARA UÇTUM"

Eşi Okan Kurt'la evlendikten sonra çocukları olmadığı için bir dönem psikolojisinin bozulduğunu söyleyen Akalın daha sonra olayları akışına bıraktığını söyledi... İlk evlendiği zaman hormon tedavisi gördüğünü belirten Akalın, "Biz Okan'la tüp bebek denedik, olmadı. O dönem psikolojim bayağı bozulmuştu. Bir gün Okan'a 'Okan bu böyle olmuyor. Ortada çok gerizekalı bir durum var. Beni boşa' dedim. Okan da 'Demet saçmalıyorsun' dedi. Sonra çevremdekiler kafaya takmamam gerektiği söyledi ve ben de öyle yaptım. Gerçekten de öyle oldu. Birkaç defa denedik olmadı. Sonra konser programlarımı hazırladığımız dönemde doktorum 5 haftalık hamile olduğumu söylediğinde şok olmuştum ve sevinçten havalara uçtum" dedi.

demet-akalin_7825.jpg

OKAN KURT: GÖBEK BAĞINI HİRA MAĞARASI'NA GÖMECEĞİM

Programın sonlarına doğru Erçetingöz, Okan Kurt'u stüdyoya davet etti. Kurt, programda kızı Hira'nın göbek bağını ne yapacağını soran Erçetingöz'e, "Göbek bağını Nur Dağı'ndaki Hira Mağarası'na gömeceğim" cevabını verdi.

Hira Mağarası, Kur'an-ı Kerim'in Hz. Muhammed'e indirilmeye başlandığı yer olarak biliniyor.

demet-akalin_5774.jpg

Ensonhaber

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Çok dini bütün bir insan zaten kendisi. Göbek bağını da Hira mağarasına gömdü mü çocuğu kesin evliya olur..

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Hıcbır ozellıgı olmayanların ünlü olduğu ülke Türkiyem benim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
göbek bağını saklamaları gerek ama cahiller gömecek... yuh...

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Akillari sira dalga geciyorlar. Bu medeniyetsizlere yüz veren bizleriz maalesef.

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Karısı kaçkere sanayiye girmiş birisi , zaten doğacak sıpanın bağini da koydurucaklar oraya.

Aimee

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yorum yapmak istedim ama yapamadım:)