yusufsan21
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 35
Gnome üzerinde çalışan, işe yarayan playerler arıyorum. Birkaç tanenin adını biliyorum ama başkaları varsa denemek istiyorum çünkü bazılarıyla sorunlarım var.
@keyloger, smplayer ve vlc kullanıyorum zaten ama bazı hataları var.
@Darknes$, teşekkür ederim ama istedim ki kullanan arkadaşlar söylesin ki kullanışlı olanları ayırt edebilelim.
@Darknes$, teşekkür ederim ama istedim ki kullanan arkadaşlar söylesin ki kullanışlı
olanları ayırt edebilelim.
Vlc şu ana kadar kullandıklarım arasında en iyilerden biri ne gibi hatalarla karşılaştığını yazabilr misin merak ettim.![]()
Şöyle ki; Ben Ubuntu kullanırken player sorunum yoktu. Totem her şeyi açıyordu onun açamadığı her şeyi de vlc oyatıyordu. El bebek gül bebek geçiniyorduk.
Mandriva kullandığımdan beri sorunlar başladı. Buradaki totem her şeyi oynatmıyor. Vlc mp4'lerde ağırlaşıyor, hatta plf deposunu eklemeyene kadar ses çıkarmıyordu. (Mp4lerde)
Abim Hz Yusuf filmini seyrediyor şimdi ve o da Mandriva kullanıyor. 45 bölüm ve hepsi de dat. Bunları vlc ile seyrederken arada küçük siyah pencereler açılıyor. Bu pencereler video o tam ekransa, onlar da tam ekran olarak açılıyorlar ve her bölümde iki üç tane açılıyor. Bunun dışında arada hafiften tekleme yapıyor. Mesela ekran kareleniyor ve bir kelime arada kayboluyor.
Smplayer dedim o da ileri geri alırken donma yapıyor.
İşte tüm dertlerimiz bunlar.